Annonce
Erhverv

Byens Bilpleje opkøber familiedrevet autolakerer: Ejer og ansatte fortsætter i virksomheden

Leon Clausen (til venstre) sælger Top Autolak, som forældrene Anna og Arne Clausen grundlagde i 1977, til Byens Bilpleje. Foto: Byens Bilpleje
Byens Bilpleje får ny afdeling i Vamdrup, hvor virksomheden har købt Top Autolak.

Fredericia/Vamdrup: Fra 1. juli har Byens Bilpleje opkøbt Top Autolak i Vamdrup.

Top Autolak har været familiedrevet gennem 42 år. Det oplyser Byens Bilpleje i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for aftalen om at overtage Top Autolak, som er en veldreven og sund forretning med mange tilfredse kunder, oplyser administrerende direktør i Byens Bilpleje Dennis Odgaard og fortsætter:

- Vi kan give de eksisterende kunder adgang til et landsdækkende totalkoncept inden for klargøring, lakering og undervognsbehandling. Det passer fint med, at der er en del konsolidering inden for bilbranchen, hvor bilforhandlerne dækker større og større geografiske områder.

Hovedkontor i Fredericia

En væsentlig del af aftalen er, at både ejer Leon Clausen og medarbejdere hos Top Autolak forsætter i Vamdrup. Det er meningen, at Leon Clausen samtidig med tilknytningen til Vamdrup-afdelingen også skal have opgaver på koncernplan hos Byens Bilpleje.

- Jeg håber, at vores kunder tager godt imod Byens Bilpleje konceptet. Mine medarbejdere og jeg er fortsat de samme, og der bliver naturligvis ikke ændret på de gode, personlige relationer til kunderne, oplyser Leon Clausen.

Top Autolak i Vamdrup blev etableret i 1977 af Anna og Arne Clausen. I 2005 begyndte forretningen et generationsskifte, hvor sønnen Leon Clausen tog mere over. Forældrene har dog været en del af forretningen med en mindre ejerandel indtil nu.

Byens Bilpleje Koncernen har 81 afdelinger over hele Danmark og arbejder med klargøring, rustbeskyttelse og lakering af biler. Hovedkontoret ligger i Fredericia, og virksomheden omsætter for 330 millioner kroner årligt.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Rambøll om cirkelbroen: - Når vi laver en fejl, så står vi ved det

Annonce