Annonce
Fredericia

Byggeri fortsatte trods corona: Lokal entreprenør runder 100 ansatte og lander stort overskud

CJ A/S i Fredericia kom ud af seneste regnskabsår med solidt overskud. Antallet af ansatte er også øget. Her er entreprenør- og anlægsvirksomheden i gang med et tankbyggeri for virksomheden Linde, Vejle Nord. Tankbyggeri og servicering af disse er et af CJ’s specialer. Foto: CJ A/S
CJ A/S i Fredericia kom ud af seneste regnskabsår med et plus på 13 millioner kroner. Er gået fra 90 til 110 medarbejdere.
Annonce

Fredericia: Entreprenørvirksomheden CJ A/S kommer ud af seneste regnskabsår med et overskud på driften på 13 millioner kroner efter skat.

Omsætningen løb op i cirka 300 millioner kroner, oplyser direktør og partner, Hans Jørgen Ebbesen, til Fredericia Dagblad.

CJ A/S, der blev etableret i kølvandet på den ligeledes lokale entreprenørvirksomhed, Davidsen Partneres, konkurs i 2011, beskæftiger sig med bolig- og erhvervsbyggeri, anlægsarbejder i dybden og servicearbejder for industrikunder. Herunder med specialet nyanlæg og renovering af tankanlæg.

- Vi er godt tilfredse med årets resultat på både top- og bundlinje, skriver CJ A/S blandt andet i en pressemeddelelse:

- Vi vokser fortsat og bygger stærke relationer til vore gamle og nye kunder.

Også i tiden med corona, som generelt var skånsom - ja ligefrem god - for byggebranchen. CJ A/S havde cirka 90 ansatte for et år siden. I dag cirka 110. I 2019 åbnede virksomheden, der har hovedkontor på Erritsø Møllebanke, tillige en afdeling i Langeskov på Fyn.

- Mange af vores ordrer var i hus før corona, og vi har jo i høj gad i branchen kunnet fortsætte og få materialer. Stat og kommuner har desuden sat en del aktiviteter i gang efter corona, siger Hans Jørgen Ebbesen.

Annonce

I coronaens kølvand?

- I år og næste år er vi fortrøstningsfulde, men det er klart, at eventuel afmatning også vil betyde noget for os på lidt længere sigt. Hvis eksporten lider, lider vi, understreger CJ’s direktør.

Lige nu er virksomheden i dialog med Fredericia Kommune om anlæg af en ny tribune i Fredericia Idrætscenter. Det ombyggede kryds Strandvejen-Vestre Ringvej-Nyhavnvej er et af de andre projekter med CJ A/S-signatur. CJ A/S har ikke haft nogen sendt hjem på grund af krisen. Som sagt tværtimod. Der er ansat både flere funktionærer og timelønnede.


Vi er godt tilfredse med årets resultat på både top- og bundlinje. Vi vokser fortsat og bygger stærke relationer til vore gamle og nye kunder.

Direktør og partner i CJ A/S i Fredericia, H.J. Ebbesen


- Ordretilgangen er god, og der er mange tilbudsmuligheder, hvilket tegner godt for den kommende periode, fortsætter pressemeddelelsen i anledning af årsregnskabet:

- Vi bliver tidligere involveret i mange projekter og kan på den måde bidrage med vores viden og erfaring til at optimere projekterne til fordel for alle parter. Den facet vil vi arbejde videre med i fremtiden.

- Det fine årsresultat skal sættes i forhold til ikke ubetydelige investeringer i både mandskab og materiel, som er nødvendigt for at sikre den fortsatte vækst og udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Underkendt i klagenævn: Strid om skilte ved spisested har varet i tre år

Annonce