Annonce
Erhverv

Byggeri skyder op ved havnen: Føtexhus har fundet sin første storlejer

Denny Andersen har været med siden 2003, da Spar Nord åbnede afdeling i Havneparken i Vejle. Til august rykker direktøren og hans stab på 15 ansatte ind i lokalerne på hjørnet af Holmen og Windfeld-Hansensgade. Foto: Mette Mørk
Siden åbningen i Vejle i 2003 har Spar Nord haft base i Havneparken, men til august næste år rykker banken ind i Føtexhus ved havnen.
Annonce

Vejle: Føtexhus er ved at nå op i fuld højde på hjørnet af Holmen og Windfeld-Hansensgade, og nede i stueetagen har bygherren fundet lejeren til hovedparten af kvadratmeterne.

Salling Group har fået en underskrift på en lejekontrakt med pengeinstituttet Spar Nord, som åbnede afdeling i Vejle i 2003. Dengang tog syv ansatte imod kunderne i en pavillon i Havneparken, hvor banken siden flyttede ind i det nyopførte Havneparken 4.

Her er Spar Nord gennem årene vokset til 15 ansatte, og de flytter ind i de nye lokaler i nybyggeriet Føtexhus til august næste år.

- Når vi vælger at forlade Havneparken, handler det først og fremmest om at øge synligheden af banken, og vi vil gerne fastholde en central placering i byen. Det har vi haft succes med hidtil, så det er let at køre til banken, uanset om du bor i Bredballe, Mølholm, på Søndermarken eller Uhrhøj. Derfor har vi aldrig haft en ambition om at flytte ret langt væk fra vores nuværende placering, siger direktør for Spar Nord Vejle Denny Andersen.

Flytningen bliver lidt af en relancering af banken, og personalet glæder sig helt vildt til de nye lokaler. Det er sundt for alle, at der nogle gange sker en forandring.

Denny Andersen, direktør Spar Nord Vejle

Annonce

For dårlige mødelokaler

Placeringen i Havneparken er lidt gemt af vejen, mens et stort antal bilister daglig kommer til at passere bankens store glaspartier i Føtexhus. Samtidig har Spar Nords lejemål i Havneparken været delt på to forskellige etager.

De ansatte sidder i stueetagen, men bankens mødelokaler og personalefaciliteter er placeret på 2. sal.

- Bankens koncept er, at kunderne skal have en femstjernet oplevelse, og det kræver gode mødefaciliteter. De har hidtil været for dårlige, for det er noget bøvl at tage kunderne med op på 2. sal. Det bliver anderledes godt i de nye rammer, som vi selv kan indrette fra bunden. Samtidig glæder vi os til at alt er samlet på ét plan, for det giver en helt anden samhørighed, siger direktøren.

Annonce

Parkering afgørende

Spar Nord har forpligtet sig til en lejekontrakt, der er uopsigelig de første 10 år, og pengeinstituttet overtager det 700 kvadratmeter store lejemål 1. maj.

Det bliver en rå betonskal, som banken selv skal stå for indretningen af, og Denny Andersen forventer, at det tager omkring tre måneder, før afdelingen er klar til at åbne.

- For to år siden indførte Spar Nord et helt nyt indretningskoncept med mødet i centrum, men det kunne ikke lade sig gøre at indføre her. Det kan vi i de nye lokaler, og så har det også været afgørende for vores beslutning, at vi får egne kundeparkeringspladser i gården, siger Denny Andersen.

Til august flytter Spar Nord ind i det 700 kvadratmeter store lejemål i Føtexhus. Det er samme størrelse, som banken har til rådighed i Havneparken i dag, men fordelen er, at banken bliver samlet på ét plan i de nye lokaler i stueetagen. Foto: Mette Mørk
Annonce

Sundt med forandring

Spar Nord har hovedsæde i Aalborg og en nordjysk baggrund, og da banken åbnede afdeling i Vejle for 16 år siden, var det uden en eneste Vejle-kunde i kartoteket. I dag nærmer Vejle-afdelingen sig kunde nummer 7000, og med flytningen til Føtexhus er der plads til øget tilgang og flere ansatte.

- Da vi åbnede i Vejle, vidste ingen, hvad Spar Nord var. Men siden har vi haft en nettotilvækst af kunder på mellem 300 og 500 om året. Vi bidrager pænt til det overskud, banken præsenterer hvert år, og i de nye rammer får vi plads til at udvide medarbejderstaben til op til mindst 20 ansatte, siger Denny Andersen.

Han har været med fra etableringen i Vejle, hvor han begyndte som souschef, og han glæder sig til at rykke ansatte og kunder med over i det nyopførte hus.

- Flytningen bliver lidt af en relancering af banken, og personalet glæder sig helt vildt til de nye lokaler. Det er sundt for alle, at der nogle gange sker en forandring, slår direktøren fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Politikere undrer sig også efter Enhedslistens kritik: Hvor mange kommunale millioner er der sat af til folkeskolen?

Fredericia

Enhedslisten retter mistanke mod eks-borgmester og kommunaldirektør: Frygter udvalgssager er blevet fjernet og velfærdsbudget er pustet kunstigt op

Fredericia

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Fredericia For abonnenter

Skal jonglere mellem morhatten, lærerhatten og arbejdshatten: Mette føler ikke, hun slår helt til

Annonce