Annonce
Børkop

Byrådskandidat: Husk at Børkop og Brejning allerede har mistet vigtige afgange

Dorte Pannicke Christiansen. Pressefoto

Børkop: Det er rigtigt fint, at Vejle Kommune bruger faste vendinger i dens høringsvar til DSB. Svar der viser, at Vejle Kommune på ingen måder bakker op om DSB's planer om at fjerne otte afgange til og fra Brejning og Børkop i myldretiden.

- Det er meget glædeligt, at heller ikke Vejle Kommune kan se noget positivt i, at DSB vil gøre det mere og mere besværligt at pendle fra det store vækstområde Børkop og Brejning, siger Dorte Pannicke, der er borger, til tider pendler og byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti.

Men hun har en opfordring til teknisk udvalg om at huske at få en ting mere med i høringssvaret.

Annonce

- Udvalget skal huske på i sit høringssvar, at Børkop og Brejning i vinter mistede et par vigtige afgange, deriblandt en meget vigtig morgenafgang til Fredericia. Det var et hårdt slag for mange især unge pendlere, og det skal Vejle Kommune gøre opmærksom på i det høringssvar de sender til DSB, siger hun.

Formanden for teknisk udvalg, Gerda Haastrup Jørgensen (V), forklarer, at det er et emne, man ikke fik vendt på udvalgsmødet i tirsdags, men at hun synes, at det giver god mening, og at hun forventer, at det er noget, som udvalget kan bakke op om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Socialdemokraterne har valgt: Her er dem, du kan stemme på til november

Fredericia

Fynboer fortæller det gerne: Men Fredericia Kommune svarer ikke på konkret spørgsmål om topchef

Fredericia For abonnenter

Oppositionen kalder det for 'dybt kritisabelt': Chef så aldrig aftale om, at han skulle være leder for Kirsten Blæhr

Annonce