Annonce
Middelfart

Byrådsmedlem i debatindlæg: Byrådet vil udvikling i hele kommunen

Alex Gren (S), byrådsmedlem i Middelfart, mener, at byrådet har vist vilje til i samarbejde med lokalområderne at skabe udviklingsprojekter i hele kommunen. Arkivfoto: Hans Henrik Østergaard
Annonce

Lokaldebat: Her i efteråret 2020 er det tre år siden, at første spadestik blev taget til Byparken i Ejby.

I forbindelse med kommunalvalget i 2017 fremhævede jeg, at jeg gerne vil være med til at udvikle og forskønne alle områder af kommunen. Byparken i Ejby har for længst vist sin værdi.

Den nedslidte parkeringsplads over for bageren er ændret. Der er foretaget beplantning, så parkeringspladsen kommer til at fremstå som en grøn oase, der kommer til at passe godt ind i bybilledet.

Området ved banen over for Susanne M er fuldstændig ændret. Her er et meget kedeligt område udviklet med både overdækkede siddepladser og almindelige siddepladser, hvor man kan nyde frokosten fra områdets grill og pølsebar. Der er i budgettet for det kommende år afsat 450.000 kr. til færdiggørelse af projektet.

Nu går Middelfart Kommune i gang med næste projekt – nemlig forskønnelse og flere vilde blomster samt træer i Ejby, samtidig med at vi på et møde i Miljø- og Energiudvalget har godkendt en handleplan for biodiversitet, som gerne på sigt skal sikre, at vores natur bliver forbedret til gavn for vores insekter og fugle.

Men det er ikke kun i Ejby, der sker noget. Både i Brenderup, Harndrup, Husby og Gelsted er der sket meget, og der vil ske endnu mere. I Brenderup bliver der skabt en bypark, Harndrup har lige færdiggjort et fantastisk anlæg ved åen, i Gelsted er der bygget 20 udlejningsboliger, som er udlejet, og der bliver arbejdet på at skabe flere byggegrunde, så tilflytningen kan fortsætte. I Husby bliver der bygget et aktivitetscenter ved forsamlingshuset.


Enighed er med til at udvikle, og jeg er overbevist om, at Middelfart Byråd også fremover vil bruge både penge og tid på at udvikle alle områder i Middelfart Kommune.

Alex Gren (S), byrådsmedlem


I Nørre Aaby er der afsat midler til udvikling af bymidten. Med andre ord arbejder Middelfart Byråd på at udvikle alle lokalområder i kommunen.

Jeg startede med at skrive, at det var det, jeg ville bruge min tid på og arbejde for. Og det gælder stadig.

Men det er ikke min fortjeneste. Det er alle i Middelfart Byråd, der har arbejdet i samme retning – uanset om man bor i Strib, Middelfart eller ude i vores område.

Enighed er med til at udvikle, og jeg er overbevist om, at Middelfart Byråd også fremover vil bruge både penge og tid på at udvikle alle områder i Middelfart Kommune, men det sker kun, fordi viljen også er til stede i alle lokalområder. Godt hjulpet på vej af aktive personer og velfungerende lokaludvalg. Byrådet kan hjælpe, men tingene sker ude i det enkelte lokalsamfund. Ude i de virkelige liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Coronavirus har sat genbrugsbutik under pres: Syv af 18 var syge i første omgang - nu er yderligere sendt hjem

Kolding For abonnenter

Niras og Rambøll-analyse: Klapning af opgravet havbund er eneste vej frem for Marina City

Annonce