Annonce
Fredericia

Byrgesen reagerer efter DF-exit: Det er klart, at politikken betyder noget

Karsten Byrgesen og Venstres Brian Hansen studerede med lidt bekymrede miner valgresultatet tirsdag aften. Karsten Byrgesen endte dog med at konkludere, at DF lokalt havde gjort det godt. Søndag meldte han sig ud af DF. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Hovedpersonen i søndagens drama om DF har ikke besluttet, hvor hans politiske indsats skal gøres.

Annonce

Fredericia: Mens kommentarerne strømmer ind til Fredericia Dagblads artikler om Karsten Byrgesens beslutning om at forlade Dansk Folkeparti, så holder hovedpersonen sig uden for debatten.

I en SMS-besked til Fredericia Dagblad giver han udtryk for, at han stadig overvejer situationen. Fredericia Dagblad har spurgt ind til, om han eventuelt overvejer at skifte parti til Venstre? Om han fortsætter som løsgænger? Eller hvad hans planer er.

- Det er lidt for tidligt at udtale sig om. Det er klart, at politikken betyder noget, siger han på spørgsmålet om, hvad hans planer er.

Karsten Byrgesen var en del af det politiske panel, som under et vælgermøde på Fredericia Gymnasium før kommunalvalget tog kraftig afstand til partihopperi. Det husker en del af de læsere, som har valgt at kommentere sagen på facebook.

Blandt dem er Venstres byrådsmedlem Niicolaj Wyke:

"Hvis der er noget jeg ikke kan have, er det partihoppere. Selvfølgelig har man lov at blive klogere, men det bliver man ikke på 5 dage. Venstre og DF ligger meget langt fra hinanden holdningsmæssigt, så nej, Byrgesen passer efter min mening overhovedet ikke ind i vores parti.Nu ved vi heller ikke endnu, om han ønsker at være en del af et andet parti, så jeg vil ikke angribe ham for partihopperi, skriver Venstremanden på Facebook.

Mia Warming-Hansen skriver:

Til det vælgermøde, som Fredericia Dagbladet sendte live, sagde alle, at byrådet ikke ville acceptere partihoppere. Så han skal vel aflevere sit mandat til DF, det er jo det parti, vælgerne stemte på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny daginstitution skaber debat: Placering i Madsby er langtfra sikker, fastslår DF

Fredericia

Podernes ilddåb begyndte roligt: - Det eneste, vi ikke er lært op i, er, hvad vi skal lave, når der ikke er nogen, vi kan teste

Annonce