Annonce
forside

Byt dig til noget nyt tøj - stort tøjmarked på Bülows Kaserne

Arkivfoto: Michael Svenningsen
fredericia - Tøm skabene for tøj og sko, du alligevel ikke bruger, og byt det til noget andet, når der er tøjbyttemarked på Bülows Kaserne i Fredericia

Modebranchen er en af de mest forurenende industrier i verden. Hver dansker køber årligt 16 kg tøj, hvilket svarer til 16 jeans eller 64 t-shirts. Der er et stort ressourceforbrug forbundet med produktion af tøj. Og langt det meste af det tøj, vi smider ud, har 75 procent af sin levetid tilbage. Derfor er der mange gode grunde til at deltage på tøjbyttemarkedet i Fredericia.

Tøjbyttemarkedet foregår i år i lokaler på Bülows Kaserne, og markedet løber igen over to dage; fredag den 2. september og lørdag den 3. september.

Du kan bytte al slags tøj, både dame, herre- og børnetøj og sko. En vigtig forudsætning er selvfølgelig, at det hele er ren og i god stand. Når du deltager, får du udleveret tøjbilletter, som svarer til det antal genstande, du afleverer. Tøjbilletter giver adgang til at vælge tøj på markedet.

Goodie bags til de første 200

Det vil være en god idé, hvis du afleverer dine ting på forhånd, så er der tid til at sortere og ordne tøj og sko. Til gengæld får du udleveret en goodie bag med spændende bæredygtigt indhold og selvfølgelig tøjbilletter, som kan bruges på tøjbyttemarkedet. Der er goodie bags til de første 200 deltagere. Det er selvfølgelig også muligt, at tage tøjet med til selve markedet.

Tøjbyttemarkedet arrangeres af Grønt Sekretariat i Fredericia Kommune sammen med en række frivillige ildsjæle, der arbejder for en bæredygtig udvikling i vores kommune.

Fra 22.-26. august kan man aflevere tøj i Genbrugsbutikken, Prangervej 2 og i Det Grønne Rum, Danmarksgade 13. Fra 29. august kan man aflevere på Bülows Kaserne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Mystik om søndagens brand i båd - område er lukket af

Annonce