Annonce
Kultur

Café har en bydel på væggen: Vestbyen skal sælges

Jonas Normanns fotos fra Vestbyen kan nu købes i Byens Forlags café i Rådhuspassagen. Der er tale om de 140 fotos fra bogen "Vestbyens Stemmer", der udkom sidste år. Dette foto er et af Jonas Normanns egne favoritter. Foto: Jonas Normann

Vejle: Nu bliver Vejles vestby sat til salg. I form af 140 fotos, som Jonas Normann sidste år udgav i bogen "Vestbyens Stemme". Oprindelig ville han blot have vist en udstilling med 20 fotos, men der skal mere til at beskrive Vestbyen. Det endte med en bog, som han tidligere i år vandt Vejle Kommunes kulturpris for.

For Jonas Normann ligger billedernes værdi i, at de viser sider af Vejle, som mange ikke kender.

- Flere af stederne i bogen er allerede væk. De er revet ned, for at der kan bygges nyt. Nogle af personerne på billederne lever ikke længere. Så jeg tror, at bogen er vigtig i dag, men endnu vigtigere om 10, 20 eller 30 år, siger Jonas Normann.

Nu er de 140 fotos sat til salg på Byens Forlags Café i Rådhuspassagen. De fås i to størrelser: 92,5 gange 72,5 centimeter eller 72,3 gange 57,3 centimeter. De koster 3000-5000 kroner stykket indrammede, afhængigt af størrelse.

Byens Forlag er i øvrigt ved at åbne en café i Aarhus foruden den i Vejle og den første i København.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce