Annonce
Erhverv

Campingchef har et godt råd til gæsterne: Det bedste sted at vurdere belægningen er fra vandrutschebanen

Camilla Dvinge er medejer af og chef for Dancamps Trelde Næs. Hvis hun skal skabe sig et hurtigt overblik over campingpladsens belægning, så er en tur op i vandrutschebanen det hurtigste. Herfra har hun overblik over pladsen. Arkivfoto: Jacob Schultz
Campingpladsen har bredt udsnit af forskellige turister og erhvervsgæster, som både bruger naturen, Fredericia by og badelandet på campingpladsen.

Trelde: Selvom den danske sommer anno 2019 er knap så varm og solrig som sidste år, så myldrer turisterne ud i sommerlandet i disse uger.

Dancamps Trelde Næs har foruden plads til campingvogne cirka 50 hytter, 10 værelser og otte telte til udlejning.

- Virkeligheden er, at alt er sprængfyldt, fortæller indehaver af Dancamps Trelde Næs Camilla Dvinge.

- Det bedste sted at vurdere belægningen er fra toppen af vandrutschebanen. Det er fint at lave statistikker, men det er også godt fra vandrutschebanen, fortæller hun med et smil.

Annonce

Der er væsentlig flere udlændinge i år. Der kommer mange hollændere, som er dybt benovede over, at der ikke er så fladt her som i Holland. Så kommer der selvfølgelig også tyskere, nordmænd og svenskere.

Camilla Dvinge, indehaver

Turister i uge 29

Nogle bestiller lang tid i forvejen, mens andre booker i sidste øjeblik. Det gælder både danskere og udlændinge. Campingpladsen har flere salgskanaler, blandt andet i samarbejde med Legoland, Stenaline og et hollandsk bureau foruden campingpladsens egen hjemmeside og telefon samt booking.com.

Camilla Dvinge tror, at campingpladsens beliggenhed har stor betydning for mange gæster - både dem der bliver i længere tid og dem, som er på gennemrejse.

- Det er en central beliggenhed i Trekantområdet og samtidig en naturskøn placering ved Trelde Næs. Nogle af gæsterne er her en uge, mens andre er her få dage, forklarer hun.

Foruden turister har campingpladsen også erhvervsgæster, som arbejder på eksempelvis Shell eller for andre virksomheder i nærområdet.

Mange af campinggæsterne er fastliggere, men netop i uge 29 var der mange turister på campingpladsen. Det er ikke kun familier, men også par, som gerne vil ud og opleve noget. Det kan være gåture på Trelde Næs eller vandreture på voldene i Fredericia.

Flere udenlandske gæster

Der er dog sket en udvikling i forhold til sidste år.

- Der er væsentlig flere udlændinge i år. Der kommer mange hollændere, som er dybt benovede over, at der ikke er så fladt her som i Holland. Så kommer der selvfølgelig også tyskere, nordmænd og svenskere, fortæller Camilla Dvinge.

Campingpladsens ansatte anbefaler ofte deres gæster at tage ud og opleve nærområdet. Ikke bare til de velkendte attraktioner, men også til de gratis fornøjelser.

- Vi anbefaler blandt andet folk at gå ned på havnen i Fredericia. Vi oplever, at folk er overraskede over havneområdet med caféerne, byens spisesteder og streetfood. Nogle synes, det er sjovt at opleve krydstogtskibene, og det er let at køre ind til Fredericia. Andre bruger lang tid i naturen på at gå tur eller cykle, fortæller hun.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce