Annonce
Fredericia

Carlsbergs lager flyttede sig 71 mm i stormen

Carlsberg Danmarks højlager i Fredericia kom i orkanens øje, da stormen Allan rasede over Danmark i oktober i fjor. Den øverste del af lageret rykkede sig 71 millimeter i stormen og det har indtil nu kostet bryggerikoncernen mange ekstra arbejdstimer og leje af lagerkapacitet ude i byen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Fredericia - Rygterne vil vide, at Carlsberg Danmarks højlager i Fredericia har rykket sig 40 centimeter, efter at det blev ramt af orkanen Allan i oktober sidste år; men rygteren taler heldigvis ikke sandt.

- Vi er blev slået ud af kurs med bare 71 millimeter, for nøjagtig så meget har hylderne i den øverste tredjedel af højlageret rykket sig, men det har betydet store ekstraomkostninger og arbejdsbyrder på terminal vest i Fredericia.

Det fortæller Jens Bekke, informationsdirektør i Carlsberg Danmark A/S.

Men det var også slemt nok, da det indtil videre kun er den nederste del af højlageret, der kan bruges.
15000 paller med øl og læskedrikke er flyttet ud af Carlsbergs højlager i Fredericia til eksterne lagre, bl.a. i Nordtyskland. Arkivfoto: torben glyum
Annonce

Den 1. marts tager bryggerikoncernen imidlertid fat på en genopretning af højlageret, der kan rumme 60.000 fyldte paller med øl og læskedrikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Fredericia

Efter kritisk rapport: Fem satsninger får støtte fra brandingpuljen

Annonce