Annonce
Fredericia

Chauffør fulgte efter formodet dieseltyv: Overraskende manøvre stoppede ham

Dieseltyve har været på spil i Taulov. Jagten på to mistænkte mænd førte til en usædvanlig bilforfølgelse. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
En lokal chauffør fulgte efter to mænd, han har mistænkt for dieseltyveri. De rystede manden af, da de midt under kørselen løsnede en trailer fra en Nissan-pickup.

Taulov: Hvem har set en sort Nissan Patrol-pickup?

Det er spørgsmålet fra Sydøstjyllands Politi efter en usædvanlig anmeldelse søndag formiddag.

En lokal chauffør har sammen med kolleger været plaget af dieseltyverier, når de har parkeret deres lastbiler på Højrupvej i nærheden af Arla. Derfor tog chaufføren ud for at kigge til lastbilerne i weekenden. Det blev begyndelsen på en usædvanlig bilforfølgelse.

- Han bemærkede en ældre Nissan-pickup på området. Han bemærkede, at bilen havde to forskellige nummerplader, fortæller vagtchef Jeppe Tranum fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Meget beskidt pickup

I Nissan-pickupen var to mænd, og bag pickupen var en trailer monteret. Da den forlod området ved de parkerede lastbiler, valgte den lokale chauffør at følge efter i sin personbil.

Da parterne nåede til Bovballe Møllevej, bevægede en person sig hen på ladet for at løsne traileren fra pickupen. Traileren blev løsnet, mens bilerne kørte - og derefter valgte den lokale chauffør at stoppe.

Mændene i den sorte Nissan Patrol forsvandt. Vagtchef Jeppe Tranum fortæller, at pickupen var meget beskidt, og at den har en alukasse på ladet. Politiet hører gerne fra vidner, der har set den.

Søndag eftermiddag var politiet ved at tjekke, om traileren var stjålet.

Episoden blev anmeldt søndag klokken 09.58.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vanvittig afslutning på dansk mesterskab

112

Flere genstande beslaglagt: 35 visitationer i to zoner de seneste dage

Annonce