Annonce
Fredericia

Chefredaktør fik ingen konkurrenter: Nu er han folketingskandidat

Ingen andre meldte sig på banen af socialdemokratiske folketingskandidater i Fredericia-kredsen. Det bliver derfor chefredaktør på netmediet Pio, Jens Jonatan Steen, der bliver frontfiguren. Foto: Presse/Jens Jonatan Steen.

Der var kun en kandidat til posten som folketingskandidat i den lokale S-partiforening. Det er derfor nu afgjort, at Pio-chefredaktøren bliver manden på plakaterne.

Fredericia: Det kan ikke være gået manges næser forbi, at chefredaktøren for Netavisen Pio, Jens Jonatan Steen fra København, i sidste uge offentliggjorde ønsket om en socialdemokratisk plads på Borgen. Pladsen skulle hentes fra Fredericia-kredsen, hvor bestyrelsesformand, Karsten Cordtz fra den lokale S-partiforening, i sidste uge begejstret fortalte om bestyrelsens enstemmige kandidatvalg.

Det er dog først lørdag, at man endeligt kan sige, at det bliver Jens Jonatan Steen. En uge inden den ekstraordinære generalforsamling (3. november red.) skulle Karsten Cordtz nemlig have besked, hvis der var andre, der ville gå efter pladsen. Det har der ikke været.

- Det havde jeg heller ikke forventet. Folk synes, Jens Jonatan Steen er et spændende valg, lyder det fra Karsten Cordtz.

Valgkamp i gang

Planen er, at den nye socialdemokratiske folketingskandidat skal på rundtur i Fredericia den kommende tid. Dels for at vise ansigt, men også for at lade folk vide, hvad han vil med sit kandidatur. Blandt andet kommer han til Fredericia den førstkommende tirsdag.

Det er 3. november, Jens Jonatan Steen formelt set vælges. Men da der ikke er andre kandidater end ham til at jagte stolen på Borgen, bliver der ikke tale om en urafstemning.

Selvom vi endnu ikke ved, hvornår folketingsvalget udskrives, ved vi med sikkerhed, at det bliver inden midt juni næste år. For den lokale partiforening er arbejdet dog allerede gået i gang.

- Efter vores generalforsamling, skal der bare være fuld knald på, for vores vedkommende. Vi skal ud i gågaden, ud i boligkvarterne, vi vil inviteres ud i organisationer og foreninger, fortæller Karsten Cordtz.

Annonce
FC Fredericia For abonnenter

Målmanden og 'Magic' var som far og søn: Der er stille på jorden, for nu fortæller han historier i himlen

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere ni er døde - 4290 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Fredericia For abonnenter

Konservativ duo bryder seks års dødvande i Fredericia - men hvem er de egentligt?

Alarm 112

Voldsom villabrand i Taulov endelig slukket: Brandvæsenet kæmpede mod branden i otte timer

Erhverv

Fra udskydelser til aflysninger: Stigende coronasmitte har konsekvenser for julefrokost hos flere virksomheder i Fredericia

Odense-skole lukker midlertidigt efter mistanke om Omikron-variant

Fredericia For abonnenter

Så mange penge får hvert medlem i det nye byråd: Derfor har nogle gjort sig fortjent til mere end andre

Fredericia

En skøn dag i granskoven: Se de smukke billeder - de dufter af jul

Fredericia

Efter salomonisk løsning i omstridt boligsag: Peter Fløe ærgrer sig over 'usandheder' - nabo holder fast i påstand

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

Fredericia

Fredericianerne 'prajer' på livet løs: Affald i vejkanten og fejl på gadelys fylder

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia faldt igen med et ordentligt rabalder, da oprykningspladserne var indenfor rækkevidde: Derfor er det næppe tilfældigt

Alarm 112

Røgdykkere bjærger lig fra voldsom villabrand: Naboer måtte evakueres

Annonce