Annonce
Middelfart

Christian Kromann forlader byrådet

Christian Kromann forlader byrådsarbejdet, fordi han flytter fra Middelfart Kommune. Foto: Peter Leth-Larsen

Venstre skifter ud i sin byrådsgruppe. Christian Kromann flytter fra Middelfart Kommune og overlader dermed sin plads til Kent Mosgård.

På morgenen for årets budgetforlig kan Venstre i Middelfart fortælle, at der en udskiftning på vej i partiets byrådsgruppe.

Det er med stor beklagelse, at Venstre har modtaget meddelelse fra Christian Kromann, at han flytter fra Middelfart Kommune for at få en uddannelse, og dermed også forlader kommunalpolitik."Det er med blødende hjerte, at jeg må forlade Middelfart byråd, men jeg bliver nødt til at fokusere på at få færdiggjort min uddannelse til lærer. Desuden har min kæreste fået et job, der kræver, at vi flytter fra Middelfart", siger Christian Kromann i en pressemeddelelse fra partiet.

Riishede i økonomiudvalget

Han forlader dermed sin plads i Økonomiudvalget og Skoleudvalget samt flere bestyrelsesposter, herunder formandsskabet for Middelfart Ungdomsskole."Jeg er ked af at skulle sige farvel til en meget arbejdsom ung mand, som Christian Kromann har været gennem mange år, både i Venstres Ungdom og gennem snart 5 år i byrådet. Vi har haft et rigtigt godt samarbejde og han vil blive savnet i gruppen. Jeg kan dog godt forstå hans prioritering. Kærligheden og en uddannelse er bare vigtigst" siger leder af Venstres byrådsgruppe Regitze Tilma.Venstre kan til gengæld byde velkommen til Kent Mosgård, der overtager Christian Kromanns bestyrelsesposter i Ungdomsskolen og i Vestfynshallerne samt pladsen i Skoleudvalget. Desuden får Kent Mosgård en plads i Social- og sundhedsudvalget, da Karin Riishede overtager Christian Kromanns plads i Økonomiudvalget."Når det nu ikke kan være anderledes, så kan vi glæde os til at byde velkommen til Kent Mosgård, der har vist et stort engagement i Venstre og foreningslivet, samt som betjent i det daværende Middelfart Politi, hvor han i flere år, var lokalpolitiets SSP repræsentant. Han vil uden tvivl have meget at kunne bidrage med i gruppen og i byrådsarbejdet," siger Regitze Tilma.Christian Kromanns udtrædelse af byrådet sker fra 1. oktober.

Annonce
FC Fredericia For abonnenter

Målmanden og 'Magic' var som far og søn: Der er stille på jorden, for nu fortæller han historier i himlen

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere ni er døde - 4290 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Fredericia For abonnenter

Konservativ duo bryder seks års dødvande i Fredericia - men hvem er de egentligt?

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Erhverv

Fra udskydelser til aflysninger: Stigende coronasmitte har konsekvenser for julefrokost hos flere virksomheder i Fredericia

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

Erhverv For abonnenter

Jysk liftfirma mod nye højder: Laver rekordregnskab efter at være flyttet ind i kæmpe tulipangartneri på Nordvestfyn

Fredericia

Efter salomonisk løsning i omstridt boligsag: Peter Fløe ærgrer sig over 'usandheder' - nabo holder fast i påstand

Forsvaret undlod at dele viden om forureninger med tilsyn: - Det er uetisk og uansvarligt

Alarm 112

Voldsom villabrand i Taulov endelig slukket: Brandvæsenet kæmpede mod branden i otte timer

Fredericia For abonnenter

Så mange penge får hvert medlem i det nye byråd: Derfor har nogle gjort sig fortjent til mere end andre

Fredericia

Fredericianerne 'prajer' på livet løs: Affald i vejkanten og fejl på gadelys fylder

Annonce