Annonce
Sport

Christian Moberg sagde farvel efter 20 år

Christian Moberg blev hyldet af holdkammerater og kolleger efter sit sidste løb.
Toprytteren fra Skive kørte sit sidste løb på hjemmebane - nu bliver han sportsdirektør.

Skive: Christian Moberg fra Odder sagde farvel som toprytter efter 20 år som cykelrytter, da han kørte afskedsløb i gadeløbet i Skive.

Han startede sin karriere hjemme i Odder, hvor hans far Michael har været leder i en menneskealder.

I flere år var han en markant rytter på Michael Skeldes hold i Horsens. Han kørte et enkelt år for Team TreFor i Vejle, og nu har han senest været toprytter hos Team Colo Quick og samtidig cheftræner for Odders store stab af A-ryttere.

- Jeg traf beslutningen før denne sæson, men jeg kan ikke undvære cykelsporten, så jeg har allerede en aftale med mit hold Team Colo Quick om at blive sportsdirektør, siger han.

- Jeg starter allerede på søndag som sportsdirektør for mit hold i Post Cup'en, og jeg kender vore ryttere mindst lige så godt som vores sportsdirektør Christian Andersen.

- Jeg vandt mange løb i starten af min karriere, men efterhånden blev jeg overhalet af ryttere som Sebastian Lander, André Steensen og Michael Valgren, og de seneste år har jeg været hjælperytter, siger han.

- Christian Moberg har været en fantastisk mand for de hold, han har kørt på, og jeg er en af dem, han har hjulpet fantastisk godt på vej, siger Michael Carbel fra Vejle-holdet Team Waoo.

Christian Moberg blev nummer 12 i sit sidste cykelløb, gadeløbet i Skive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Tidligere tyv gav gode råd om sikring mod indbrud: - Jeg har engang hentet en kogle på en scooter

Fredericia

De unge får kortere snor: Skoleleder sætter kontant ind mod snus solgt i skoletiden

Annonce