Annonce
FC Fredericia

Christian Sørensen på vej til Superligaen

Christian Sørensen forlader FC Fredericia efter to et halvt år. Han spiller afskedskamp i den kommende weekend. Foto: Michael Svenningsen
FC Fredericias højre kantspiller har afskedskamp på søndag.
Annonce

Roskilde: Christian Sørensen, FC Fredericias dynamiske midtbanespiller, skifter til Superligaen fra næste sæson.

Han vil ikke røbe, hvilken klub der er tale om, men Sønderjyske kunne være et godt bud.

- Jeg har lært en masse på to et halvt år i FC Fredericia og har fået chancen under Jesper Sørensen og Jonas Dal, siger Christian Sørensen.

- Jeg har fået masser af spilletid i FC Fredericia og er blevet modnet. Nu er jeg blevet 26 år og vil gerne prøve kræfter med Superligaen, siger han.

Christian Sørensen har spillet på højrekanten med sin kælne venstrefod som en dansk udgave af engelske Chris Waddle og hollandske Arjen Robben.

- Jeg har spilletrt i højre side, venstre side og på midten. Min favoritplads er på midten som 8'er, siger han.

Han er taknemmelig over for FC Fredericia og de trænere, han har haft, men har indset, at hvis han skal videre, er tidspunktet kommet - og det samme er tilbuddet fra en superligaklub.

- Udlandet er ikke aktuelt for mig. Det er Superligaen, der er tale om, siger han.

Han græmmede sig efter nederlaget i Roskilde.

- Vi havde chancerne til at vinde, men Roskilde blev sat i gang på et dumt mål på et straffespark, sagde Christian Sørensen.

Han var et stort talent i OB og lavede et af de flotteste mål i Superligaens historie, men fik ikke så meget spilletid i den fynske hovedstad. Han bor stadig i Odense.

Efter OB-tiden tog han til Silkeborg, hvor det gik fint i det første år, men han savnede fast spilletid. Det har han fået i FC Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce