Annonce
Trekantområdet

Concerto Copenhagen i Trinitatis Kirke

Søndag 17. november kan man i Trinitatis Kirke opleve Concerto Copenhagen, der er Danmarks fremmeste barokorkester. PR-foto

Fredericia: Søndag 17. november kl. 16 får Fredericia og Trinitatis Kirke fornemt besøg. I samarbejde med Fredericia Musikforening arrangeres en koncert med Concerto Copenhagen, der ubetinget er Danmarks fremmeste barokorkester med stor international bevågenhed, lyder det i en pressemeddelelse.

Concerto Copenhagen turnerer over hele verden - Europa, USA, Japan og Australien - og samarbejder med mange af tidens internationalt kendte kunstnere inden for den tidlige musik som blandt andre Emma Kirkby og Andreas Scholl. Orkesteret har indspillet en lang række CD'er og er blevet belønnet med flere prestigefyldte, internationale priser. Lars Ulrik Mortensen er leder af Concerto Copenhagen og er kendt som en af vor tids førende cembalister og kammermusikere. Han modtog i 2007 Leonie Sonnings Musikpris.

Det er således en helt usædvanlig koncert, der venter tilhørerne i Trinitatis Kirke. På programmet står barokmusik af J.S. Bach med bl.a. Orkestersuite nr. 4 og Kaffekantaten.

Der er entré og billetsalg ved indgangen til kirken fra kl. 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Store ambitioner: Restaurant skal sætte Vejle på det gastronomiske verdenskort

Fredericia

De unge løvers hule findes i Fredericia Idrætscenter: Nyt middel mod måger blev kåret som årets vinderforslag på Innocamp

Annonce