Annonce
Erhverv

Corona øger interessen for at få bilen serviceret: Kraft Biler henter og bringer biler hos karantæne-ramte

Kraft Biler tilbyder på grund af corona-virussen at hente og bringe værkstedskundernes biler. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Kraft Biler har oplevet, at kunder ikke kan eller tør køre deres bil på værksted. I stedet tilbyder virksomheden at hente og bringe bilen.
Annonce

Fredericia: Mange fredericianere holder sig så vidt muligt hjemme i disse dage - enten på grund af at de arbejder hjemmefra eller måske er i karantæne.

Hos Kraft Biler oplever man, at mange kunder ikke kan eller tør køre deres bil på værksted på grund af corona-virussen, så derfor tilbyder værkstedet at hente og bringe bilen. Det tager mange kunder imod.

- Problemet er, at hvis man er i karantæne, kan man ikke køre rundt og lave private gøremål, men bilen skal måske alligevel på værksted eller serviceres, så vores medarbejdere kører ud efter bilen med håndsprit og handsker, fortæller Jon Slot Hansen fra Kraft Biler.

Annonce

Øget interesse

Samme service gælder de kunder, som arbejder hjemmefra. Det har ført til, at mange faktisk er ganske interesserede i at få bilen på værksted, mens de alligevel ikke skal bruge den.

- Folk er afhængige af deres biler. Vi oplever en øget interesse fra folk, der arbejder hjemme, så vi henter biler indenfor en radius af 20 kilometer, fortæller Jon Slot Hansen.

Kraft Bilers ansatte arbejder derfor videre. Det gælder både på værkstedet og i salgsafdelingen, og Kraft Biler holder også åbent for bilkøbere i den kommende weekend, men opfordrer dog til, at man ikke kigger forbi, hvis man er i karantæne eller har sygdomssymptomer.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce