Annonce
Middelfart

Corona: Fjelsted Skov tilbyder 'hjemmekontorer'

Fjelsted Skov Konference tilbyder nu deres 78 værelser som "hjemmekontor" til folk, der skal passe jobbet fra et andet sted end arbejdspladsen - og som måske har svært ved at finde roen på privaten. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Konferencestedet Fjelsted Skov tilbyder fra i dag "hjemmekontor" til private, der har brug for ro til at passe jobbet fra et andet sted end arbejdspladsen.
Annonce

Fjelsted: Hvis det hele bliver lige lovlig hektisk på hjemmefronten med børnepasning, skolestue, hundeluftning og et forsøg på at levere en indsats over for sin arbejdsplads på samme tidspunkt, så har Fjelsted Skov et bud på en løsning.

Konferencestedet lukkede ned sammen med resten af landet, da ordrebogen fra den ene dag til den anden tyndede ud. Og modsat flere andre restaurationer, der tilbyder takewaymad, har Fjelsted Skov holdt helt lukket. Men nu ser Morten og Simon Frandsen, der driver stedet, et muligt behov for folk, der arbejder hjemme.

- Vi vil gerne tilbyde, at man kan bruge et værelse hos os som hjemmekontor. Vi har alle de faciliteter, som der skal til. Og så er der ro, siger Simon Frandsen.

Det koster 299 kroner om dagen at benytte stedet, og skal man have frokost, kan det bestilles - og leveres uden for døren.

- Vi kan også tilbyde online-betaling, så man faktisk stort set ikke skal have kontakt med nogen for at være her, siger Simon Frandsen.

Han har fået Middelfart Erhvervscenter til at dele tilbuddet blandt medlemmerne, fordi det måske kan være attraktivt for nogle virksomheder at tilbyde "hjemmekontoret" til deres ansatte.

Annonce

Alt kører i tomgang

Simon Frandsen er spændt på at se, om nogle af Fjelsted Skovs 78 værelser dermed kommer i brug.

For ellers er det stille dage på rute 161 ved Fjelsted.

- Vi får aflysninger helt frem til august og september i øjeblikket. Så vi er stoppet med at markedsføre os. Vi har været alt igennem fra varme til tømning af skraldespande. Alle de ting, som vi ikke normalt bruger tid på at tjekke efter for optimering, siger Simon Frandsen, der for tiden passer stedet sammen med broderen Morten og en enkelt ansat.

Man kan læse mere om Fjelsted Skovs kontortilbud på virksomhedens website.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce