Annonce
Fredericia

Corona-krav sender kultur til Fredericia: Annika Aakjær-koncert i Vejle flyttes til Fredericia Teater

Annika Aakjær skal spille på Fredericia Teater både torsdag 10. september og fredag 11. september. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)
Pladsmangel i Vejle løses med god plads på Fredericia Teater, hvor Annika Aakjær nu skal optræde to aftener i træk.
Annonce

Fredericia: - Vi har solgt 600 billetter, men vi har kun plads til 115 siddende under corona-restriktionerne. Så vi havde et problem, siger booker Bjarne Rask fra Bygningen i Vejle.

Hvis ikke næsten 500 billethavere skulle afvises i døren inden fredagens Annika Aakjær-koncert på Bygningen, måtte der findes en løsning.

- Vi skulle finde et sted med bedre plads. Vejle Musikteater var optaget af en koncert med Nena. Så jeg ringede til Sune, siger Bjarne Rask med henvisning til sin kollega på Tøjhuset i Fredericia, Sune Rasmussen.

Løsningen blev, at Annika Aakjærs fredags-koncert flyttes fra Vejle til Fredericia Teater, hvor hun i øvrigt aftenen før spiller sin planlagte Tøjhus-koncert, som også måtte flyttes til større lokaler for at få plads til at rumme både publikum og corona-restriktioner.

- Det var en oplagt løsning. Men det har vist sig noget mere besværligt end forventet at omkonvertere de allerede solgte Bygningen-billetter til Fredericia Teater. Vi er nødt til at gå alle købere igennem én for én. Som det ser ud lige nu (tirsdag eftermiddag, red.)  følger langt de fleste billetkøbere med til Fredericia. Men hvis der ender med at være ledige pladser, sætter vi dem til salg torsdag middag, siger Bjarne Rask.

Torsdagskoncerten er allerede udsolgt.

Annonce

Fans på spillestederne

Sune Rasmussen glæder sig over at "overtage" Vejle-kollegernes koncert.

- Vi har i forvejen et tæt samarbejde med Bygningen, og selvfølgelig kan de afvikle en koncert her, siger Sune Rasmussen.

Bygningen lejer sig ind på Fredericia Teater, og koncerten afvikles med hjælp fra frivillige i foreningen Fredericia Live.


Enten fandt vi et større sted, eller også måtte vi afvise knap 500, som allerede havde købt billet.

Bjarne Rask, Bygningen


Både Bjarne Rask og Sune Rasmussen er store fans af Annika Aakjær.

- Jeg har fulgt hende siden første koncert med 20 mennesker. Og de sidste to gange på Tøjhuset har vi haft udsolgt, siger Sune Ramsussen.

Bjarne Rask mindes en sangskriveraften, hvor Annika Aakjær sammen med syv publikummer nørdede i sangskriveriets kunst.

- Hun er fantastisk. Så vi er kede af at sende hende ud af byen. Men selvfølgelig er vi glade for, at koncerten kan lade sig gøre på Fredericia Teater, siger Bjarne Rask.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs pressemødet her

Annonce