Annonce
Fredericia

Corona-stramninger aflyser stor bil-dag i midtbyen

Christian Jungmark havde glædet sig til dagen, hvor over 20 nye el- og hybridbiler skulle vises frem i Danmarksgade og Vendersgade. Corona-spredningen gør nu, at projektet må udskydes. Foto: Peter Friis AUtzen
Planen og opbakningen var stor og på plads. Men nu må projektet udskydes.
Annonce

Fredericia: - Der er ikke noget at gøre. Vi kan ikke gennemføre under de nyeste retningsliner, siger afdelingsdirektør Christian Jungmark fra Jutlander Bank.

Han og byens bilhandlere havde planlagt et stort event lørdag 26. september, hvor over 20 el- og hybridbiler skulle udstilles spredt ud over Danmarksgade og Vendersgade. Alle afstandskrav og hygiejne-betingelser var overholdt, og arrangørerne glædede sig til at præsentere en dag med liv og glade dage i en midtby, der savner events for tiden.

- Men da jeg mandag morgen så de nyeste restriktioner, blev det klart, at det ikke var muligt at gennemføre, siger Christian Jungmark.

Forsamlingsloftet er sænket til 50. Men det mest afgørende for aflysningen er de restriktioner, der følger med.

Myndighederne anbefaler, at alle open by night-lignende arrangementer med samarbejde på tværs af detailhandlen aflyses.

- Dét er en meget klar melding. Selvom vi trænger til liv i byen, ville det være dårlig stil at gå imod så klar en melding fra myndighederne. Så selvfølgelig aflyser vi. Eller rettere: Vi udskyder. For alle de deltagende bilhandlere har meddelt, at de er klar en anden dag, når det bliver muligt at gennemføre, siger Christian Jungmark.

Hvad skal du så lave på lørdag?

- Jeg tror, at jeg går en tur og shopper lidt i de lokale butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Overnatningsstederne indgår musketered: Vil satse benhårdt på Fredericia som selvstændig turistdestination

Annonce