Annonce
Erhverv

Corona udsatte åbningsfest: Ny maskinudlejer har haft udfordrende start, men forventer at ansætte flere

Afdelingsleder Kasper Rasmussen står sammen med sine medarbejdere klar til at tage imod gæsterne til åbent hus 4. november. PR-foto
Corona-pandemien skabte svære vilkår for maskinudlejningsvirksomheden Zeppelin Rental. Nu er tiden en anden, og virksomheden ser frem til at sætte turbo på. I første omgang markeres det med åbent hus-arrangement.

Snoghøj: Det blev aldrig den store åbningsfejring, da Zeppelin Rental i april åbnede på Vognmagervej 5 ved Kolding Landevej. Corona lagde en dæmper på fejringen, som derfor blev udsat. Nu er virksomheden klar til at byde sine kunder på hotdogs, øl og vand, når den torsdag  4. november kl. 10-16 fejrer åbningen.

- I starten kunne vi ingenting her i Fredericia på grund af coronaen, men nu holder vi noget åbent hus for at skyde butikken ordentligt i gang. Vi vil gerne i dialog med de lokale kunder. Forstå deres hverdag og deres krav til materieludlejning, siger afdelingsleder Kasper Rasmussen.

Zeppelin Rental lejer ud til forretningsdrivende og lejer alt i bygge- og anlægsmateriel. Det gælder blandt andet det velkendte Caterpillar, som virksomheden er en del af.

Annonce

Selvom det første halvår har budt på udfordringer med at etablere sig som ny virksomhed over for eksempelvis håndværkere, er Kasper Rasmussen positiv over for den første periode.

Taget i betragtning af, at vi er nystartet, er det gået okay. Vi er fire ansatte og søger løbende flere ansatte, i takt med at vi forventer større travlhed.

Kasper Rasmussen, afdelingsleder Zeppelin Rental Fredericia

- Taget i betragtning af, at vi er nystartet, er det gået okay. Vi er fire ansatte og søger løbende flere ansatte, i takt med at vi forventer større travlhed, siger han.

At Zeppelin Rental har fart på, viser sig også i antallet af butikker, virksomheden åbner. Det begyndte i Brøndby i december, hvor afdelingen tæller syv ansatte og fulgte sidenhen Fredericia. Snart åbner virksomheden også i Rødby og har planer om at komme til Aarhus-egnen, oplyser Kasper Rasmussen.

Åbningstiderne hos Zeppelin Rental er mandag-torsdag 6-18 og fredag 6-16.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Årets regionsvindere er fundet: Her er Danmarks bedste til vækst

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce