Annonce
Kultur

Coronaen spolerer tidsplan: Lokal musicalpremiere udskydes et år

Forberedelserne til Vejle Musical Teaters næste forestilling, Cabaret, er blevet så forsinket på grund af corona-epidemien, at premieren udsættes et år.

Vejle: På baggrund af corona-epidemien har Vejle Musical Teater besluttet, at udskyde opsætningen af musicalen "Cabaret", som skulle have haft premiere den 27. januar 2021. Premieren flyttes til januar 2022.

Formanden for foreningen Vejle Musical Teater, Bo Mikkelsen, siger i en pressemeddelelse: - COVID-19 har desværre forsinket produktionsforløbet i en grad, så vi nu ikke kan nå at realisere alle vores idéer og drømme med projektet. Næsten tre måneder er lang tid at tage ud af et års produktionsforløb på en musical. Derfor har vi i foreningen vurderet, at det var bedst, at udskyde premieren til januar 2022. På samme tid har vi mange fantastiske frivillige på projektet, så det giver ikke mening at forcere projektet. Det skal jo være sjovt, at lave musicals - det er jo derfor vi gør det. Direktør i Vejle Musikteater, Mette Kier, udtrykker respekt for foreningens beslutning, da det er vigtigt ikke at gå på kompromis med produktionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce