Annonce
Erhverv

Coronarestriktioner fremskynder planer: Ny frisør åbner salon i midtbyen

Der bliver rigeligt at se til henover påsken, hvor arbejdet med at gøre Passion by Bjerring klar, så den nye salon i Riddergade kan åbne 20. april. Blandt andet skal væggen dekoreres på det afmærkede område, ligesom der skal sættes en disk og spejle op. Foto: Søren Gylling
Passion by Bjerring åbner 20. april en ny frisørsalon i Riddergade. I forvejen holder virksomheden til i Børkop og Brejning og længe har ønsket været at komme til Fredericia. Nye arealkrav i forbindelse med coronarestriktionerne har imidlertid fremskyndet planerne.

Fredericia: Der er næppe nogen frisører, som ikke mener, at den seneste tid med nedlukning har været hård for såvel branchen som personligt.

Det gælder heller ikke Katrine Bjerring, der er indehaver af Passion by Bjerring, som holder til i Børkop og Brejning.

En god opsparing og en endnu større lyst til at investere i fremtiden betyder imidlertid, at frisørvirksomheden på mange måder kan gå mod strømmen. Således udvider hun 20. april med en ny salon i Riddergade 15 - et stenkast fra gågaden.

Annonce

- Jeg har drømt længe om at udvide med en salon mere og at komme til Fredericia. Jeg har boet her i min ungdom og har familie og venner i byen, så jeg kender den rigtig godt. I forvejen har vi kunder herfra, men jeg glæder mig ligeså meget til at slå dørene op og møde nye kunder, fortæller Katrine Bjerring.

Arealkrav skaber travlhed

Allerede inden coronaens indtog gik hun med tankerne om udvidelsen. Under pandemien blev de imidlertid lagt på køl, men nu er Katrine Bjerring klar til at "trodse coronaen", som hun selv betegner åbningen med henblik på virussens økonomiske konsekvenser for branchen.

Lejemålet dukkede pludseligt op hos Katrine Bjerring, da hun besøgte en ven, der præsenterede det. Efter at have set ejendommen og have konsulteret sin mand, som er håndværker, slog hun hurtigt til.

Når Passion by Bjerring i Riddergade åbner bliver der tre faste frisører samt to-tre løsttilknyttede. På billedet ses foruden bestyrer Christine Bo (midten) og Katrine Bjerring (yderst til højre) også frisørerne Christina Gjersen (yderst til venstre), Natja Thygesen (næstyderst fra venstre) og Zafer Karabek (næstyderst fra højre). PR-foto

Åbningen er samtidig timet sådan, at samtlige af virksomhedens eksisterende frisører kan vende tilbage til deres arbejde. I første omgang så det ud til at blive besværliggjort på grund af arealkravene for serviceerhverv.

- Sidste gang vi genåbnede, var kravene én kunde for hver fjerde kvadratmeter. Nu lyder det på 7,5 kvadratmeter for hver kunde, så det betyder næsten en halvering af kundeantallet. Derfor har vi også fået ekstra travlt med at gøre den nye salon klar, pointerer Katrine Bjerring, der oplyser, at den oprindelige plan lød på at åbne 8. juni.

Annonce

Lokal bestyrer

Det bliver 32-årige Christine Bo, som bliver daglig bestyrer af Passion By Bjerring i Riddergade. Selv bor hun i Fredericia og har senest arbejdet som selvstændig frisør siden 2017 med to graviditeter undervejs.


Det bliver spændende at være med til at starte en ny salon op og lave en masse lækkert hår.

Christine Bo, kommende bestyrer af Passion by Bjerring i Fredericia


Det bliver ikke kun saks og kam hun vender tilbage til, når barslen er slut 8. juni. Det nye job bliver et gensyn med virksomheden, hun var elev i for ni år siden, da Passion by Bjerring var nyopstartet.

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage. Katrine og jeg har aldrig sluppet kontakten til hinanden, så jeg havde en fornemmelse af, at hun ville ringe til mig. To dage efter, jeg fik den tanke, gjorde hun det, siger Christine Bo om opkaldet, der siden hen førte til det nye job.

Christine Bo var for ni år siden i lære hos Passion by Bjerring, hvor alle frisører har taget eller er i gang med den fireårige frisøruddannelse. Nu glæder hun sig til at komme tilbage og være med til at starte en ny salon op. Foto: Søren Gylling

- Jeg ser frem til hverdagen med kollegaer og det at kunne spare med andre, for det har været savnet. Det bliver spændende at være med til at starte en ny salon op og lave en masse lækkert hår, uddyber Christine Bo.

Passion by Bjerring holder åbent tirsdag-lørdag og har åbnet for bookinger til den kommende salon.

Når coronarestriktionerne ikke lægger en begrænsning, bliver der plads til syv kunder ad gangen. Salonen tilbyder klip og andre hårbehandlinger for mænd og kvinder i alle aldre.

Annonce
Livsstil For abonnenter

Treldes campingchef vil have flere til at opdage Fredericias fortræffeligheder

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

FC Fredericia kan bare ikke tabe i Nykøbing Falster

Fredericia For abonnenter

Nyt boligområde på vej med 225 boliger: 'Forventer at grundene hurtigt er væk'

Sport

Holvad på vej mod sin gamle styrke efter sin skade

Sport

Fredericia fik udvidet truppen med tre mand

Erhverv For abonnenter

Kig med indenfor i Oldenborghus: Spritnye ungdomsboliger står snart klar og der er mange ledige

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

Fynsk familie tjente formue på slamsugere: De betalte nogenlunde det, vi forlangte

Fredericia

25-års fødselar med én ting på ønskesedlen: Krisecenter kæmper for mænd

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Fredericia

Svovlsyrekajen eller Esplanaden? Skal kajen ikke have et nyt navn, spørger flere læsere

Fredericia For abonnenter

Så er der ferie: Sådan går det hos overnatningsstederne

Fredericia For abonnenter

Rasmus har holdt ferielejr for udsatte børn i 10 år: Et håndskrevet brev gjorde særligt indtryk

Annonce