Annonce
Middelfart

Coronavirus skaber fornyet usikkerhed: Strib Vinterfestival udskyder billetsalget endnu en gang

Strib Vinterfestival har blandt andet Jonah Blacksmith trio på programmet til næste års festival. Det er dog fortsat uvist om den gennemføres, hvorfor arrangørerne har valgt at udskyde billetsalget endnu engang.  Pr-foto
Hvis festivalen gennemføres, starter billetsalget først den 8. januar.
Annonce

Strib: Strib Vinterfestival har nu valgt at udskyde starten på billetsalget til næste års festival til den 8. januar. Det sker kun halvanden måned efter, at bestyrelsen rykkede starten fra den oprindelig planlagte 27. november til 11. december.

- Vi er jo ikke ligefrem i den sidste måned blevet styrket i troen på, at der bliver en festival i februar 2021. Men vi sidder med krydsede fingre og håber stædigt på, at den forværrede smittesituation er forbigående og retter sig i løber af de næste par måneder, forklarer bestyrelsesformand Jørgen Rahbek.

Og det er med den forhåbning, at GUF, der arrangerer festivalen, har valgt først at tage den endelige beslutning om, hvorvidt festivalen skal gennemføres, den 4. januar næste år. Det betyder samtidigt, at starten på billetsalget på hjemmesiden www.strib-vinterfestival.dk begynder fredag den 8. januar kl. 10. Hvis det vel og mærke på mødet den 4. januar besluttes at gennemføre arrangementet.

- Vi er fortsat i løbende dialog med Middelfart Kommune og Fyns Politi om situationen, og skulle det komme til en aflysning, er det også besluttet, at 2021-programmet, så vidt det er muligt, gennemføres i 2022, siger Jørgen Rahbek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce