Annonce
Middelfart

Cykel-helt fejret med pandekage og champagne

Søren Kragh Andersen holder velfortjent ferie på Fyn efter en flot sæson, og derfor var der plads til både pandekage og champagne på Middelfart Rådhus i forbindelse med markeringen af hans succes. Ved siden af Kragh skåler kæresten Jenna Krings fra Luxembourg. Foto: Karsten L. Sørensen
Annonce

Middelfart: En fynsk helt er i denne uge tilbage, hvor han har sine rødder - og hvor han har kørt landeveje og terrænspor tynde under en opvækst, hvor cyklen betød alt.

Hele Danmark tog Søren Kragh Andersen fra Strib til sig under det udsatte Tour de France, hvor Kragh foldede hele sit enorme potentiale ud med to flotte etapesejre.

Onsdag blev Team Sunweb-rytteren så fejret på Middelfart Rådhus med pandekage, champagne, et stykke kunst samt to billetter til en gang Bridgewalking Lillebælt.

- Søren, du er en af de bedste. Du slider og slæber for din sport, men du er også en holdspiller. Og tak fordi du er så godt et forbillede for børn og unge i kommunen. På de sociale medier er der jo en hed debat om, hvorvidt der til sin tid skal rejses en statue af dig i Middelfart eller i Strib, lød det blandt andet fra borgmester Johannes Lundsfryd (S) med et glimt i øjet.

På grund af corona-krisen var det et sluttet selskab, der fejrede Søren Kragh Andersens triumfer i Touren. Kæresten Jenna Krings fra Luxembourg sad naturligvis ved siden af Kragh, mens hans forældre, Henrik og Maja, var placeret ved den ene bordende.

Søren Kjærås fra Middelfart Cykel Club overrakte Søren Kragh Andersen en rød og hvid Bourgogne fra de to målområder, hvor Kragh kørte sine triumfer hjem.

Fra den fynske cykel-helt lød det:

- Det er altid dejligt at være tilbage, hvor det hele begyndte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

516 i Fredericia har nu været smittede: 12 flere seneste døgn

Annonce