Annonce
Debat

Cykelparkering i Kolding, nu tak!

Læserbrev: At tage cyklen er både en sund og miljøvenlig transportform. Derfor bør vi gøre det langt mere attraktivt at cykle i Kolding. En af måderne, hvorpå vi som kommune kan gøre det mere attraktivt at vælge cyklen frem for bilen, er ved at etablere ordentlig cykelparkering. Med et ønske for Kolding om at blive en mere studievenlig by, vil cykelparkering være et godt skridt i en rigtig retning, for at højne forholdende for Koldings studerende.


Cykelparkering være et godt skridt i en rigtig retning, for at højne forholdende for Koldings studerende.


Annonce

Cykelparkering vil dog ikke kun være til gavn for de studerende. Når flere vælger at transportere sig på cykel eller til fods, så vil Kolding ikke blot blive grønnere, Kolding vil så en bedre folkesundhed, der vil naturligt blive skabt mere byliv, og sidst men ikke mindst vil det også lette på den tætte trafik, som ofte ses nede i Kolding by. Så hvad venter vi på?

Vejle er en af de kommuner, som har valgt at satse på cykelparkering. De har derfor udarbejdet en strategi for hvordan der skal etableres flere og bedre cykelparkeringer. Det eksempel bør vi følge i Kolding Kommune. Vi skal gøre det nemmere at vælge det sunde og grønne alternativ. Vi skal have ordentlig cykelparkering i Kolding, og det skal vi nu!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce