Annonce
Trekantområdet

Dødsbrand: Røgdykkere forsøgte at redde barn ud af villa

Røgdykkere forsøgte at redde barn ud af villaen på Koldingvej i Hjarup, men villaen var overtændt, og brandmændene måtte trække sig tilbage efter første forsøg. Foto: Søren Gylling
Villaen overtændte, da røgdykkere forsøgte at redde barn ud af villa på Koldingvej i Hjarup. Resten af familien stod uden for, da de første brandbiler ankom.
Annonce

Hjarup: Hele villaen stod i flammer, da de første brandbiler ankom til branden på Koldingvej ved Hjarup, hvor et barn mistede livet natten til mandag. Det fortæller Ronny Petersen, der er indsatsleder i TrekantBrand.

Branden i villaen udviklede sig hurtigt efter alarmopkaldet klokken 02. Syv personer blev reddet ud, men et barn døde i branden. De otte personer er i familie med hinanden.

- Da vi ankommer på stedet, står familien uden for, og de oplyser, at de mangler et barn. Det er en meget voldsom brand, men det er også et stort hus. Men det lykkedes ikke at finde barnet i tide, oplyser indsatsleder Ronny Petersen.

Brandvæsnet startede med at indsætte røgdykkere, da de ankom til villaen, men i første omgang måtte de trække sig tilbage.

- Da røgdykkerne åbner dørene, kommer der en overtænding. Det betyder, at hele rummet brænder. Det er tilfældet i flere af rummene i villaen. Så vi er nødt til at trække ud. Men vi går kort efter ind igen for at se, om vi kunne redde barnet, siger Ronny Petersen.

Brandårsagen er ikke kendt, men kan du fortælle, hvorfor branden udvikler sig så voldsomt?

- Når der er møbler og luft til stede, så kan det udvikle sig voldsomt, og det er også et stort hus, siger Ronny Petersen.

Der var tilkaldt slukningstog fra Vamdrup, Lunderskov og Kolding. Derudover blev der kaldt efter en tankvogn fra Jels, og det frivillige brandværn fra Stepping stod for efterslukningen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Aktivitetscentre lukker ned: Kommunen følger statsministerens anbefalinger

Fredericia For abonnenter

Smitte er også sket ved samkørsel til håndbold: - Nu håber vi, folk virkelig tænker sig om

Annonce