Annonce
112

Døgnrapport: Fire bilister snuppet med håndholdt mobil

Fire bilister blev snuppet for at bruge mobiltelefoner under kørslen. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: Fire styk klip i kørekortet. Det blev resultatet af politiets fokus på håndholdt mobiltelefoner, som tirsdag blev gennemført i Fredericia. Først blev to bilister snuppet ved Vestre Ringvej ved middagstid, hvor de var i færd med at bruge deres mobiltelefoner under kørslen. Klokken 15 blev en bilist taget for samme forseelse på Snoghøj Landevej, og 16.43 skete det på Vejlevej, oplyser politiet.

Sydøstjyllands Politi var også i aktion på Strandvejen klokken 10.43, hvor en 25-årig mand blev standset ud for Uno-X-stationen. Manden, som ikke er fra Fredericia, er frakendt kørekortet, og han blev sigtet for alligevel at køre bil.

Tirsdag modtog politiet også en anmeldelse om indbrud. Det er sket i et solcenter på Vejlevej mandag klokken 21.45, hvor en gerningsmand brød hoveddøren op og desuden forsøgte at malke en møntautomat ved at bryde den op. Det er endnu uklart, om gerningsmanden slap af sted med penge, oplyser vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce