Annonce
Fredericia

Døgnrapport: Kvinde kørte ind i lygtepæl, og scooter stak af

Fredericia: En 22-årig kvinde fra Hørsholm kørte sent lørdag aften galt på Ullerupdalvej ved Nørre Allé i Fredericia.

Klokken 23:30 mister hun herredømmet over sin bil og ender med at køre ind i en lygtepæl.

Efter ulykken kontakter kvinden selv politiet, som blandt andet tjekker, om hun er påvirket. Det er hun ikke, oplyser politiet, og hun var også selv i stand til at få bilen fjernet fra stedet via et vejhjælp-abonnement.

Scooter stak af

Kort før klokken 18 lørdag skete der et trafikuheld i t-krydset Hannerup Brovej/Hannerup Engvej.

En 40-årig kvinde fra Fredericia kommer kørende i sin bil, da hun bliver påkørt af en scooter, der kører frem for sin ubetingede vigepligt.

Sammenstødet giver bilen en del buler, men bilisten slipper uskadt. Om scooter-køreren slår sig, vides ikke, for vedkommende stikker af fra stedet uden at give sig til kende.

Bilisten har ikke været i stand til at give et signalement af scooteren - kun, at den ikke havde en nummerplade.

Det oplyser vagtchef Jesper Duus ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce