Annonce
Fredericia

Døgnrapport: Kvinde kørte ind i lygtepæl, og scooter stak af

Fredericia: En 22-årig kvinde fra Hørsholm kørte sent lørdag aften galt på Ullerupdalvej ved Nørre Allé i Fredericia.

Klokken 23:30 mister hun herredømmet over sin bil og ender med at køre ind i en lygtepæl.

Efter ulykken kontakter kvinden selv politiet, som blandt andet tjekker, om hun er påvirket. Det er hun ikke, oplyser politiet, og hun var også selv i stand til at få bilen fjernet fra stedet via et vejhjælp-abonnement.

Scooter stak af

Kort før klokken 18 lørdag skete der et trafikuheld i t-krydset Hannerup Brovej/Hannerup Engvej.

En 40-årig kvinde fra Fredericia kommer kørende i sin bil, da hun bliver påkørt af en scooter, der kører frem for sin ubetingede vigepligt.

Sammenstødet giver bilen en del buler, men bilisten slipper uskadt. Om scooter-køreren slår sig, vides ikke, for vedkommende stikker af fra stedet uden at give sig til kende.

Bilisten har ikke været i stand til at give et signalement af scooteren - kun, at den ikke havde en nummerplade.

Det oplyser vagtchef Jesper Duus ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce