Annonce
112

Døgnrapporten: Kvinde kørte spritkørsel søndag formiddag

Et indbrud, en spiritusbillist og et brændstof-spild optog søndag politi og brand i Fredericia. Arkivfoto

Fredericia: En 43-årig kvinde blev søndag formiddag ved 11-tiden stoppet i sin bil på Holstensvej og sigtet for spirituskørsel. Kvinden blev taget med på politigården og fik udtaget blodprøve. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Ved middagstid måtte TrekantBrand i Fredericia rykke ud til et mindre udslip af benzin. 25 liter brændstof var løbet ved siden af ved Cirkle K-stationen på Snaremosevej. Stationen har en olieudskiller installeret, så der var ikke meget arbejde for brandfolkene, oplyser indsatslederen.

Kl. 14.15 fik politiet anmeldelse om et indbrud på Jeppe Aakjærs Vej. Her havde en tyv listet et vindue op, skaffet sig adgang til huset, og forladt stedet igen med en computer og nogle smykker, oplyser vagtchefen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Læserbrev

Kære byrådspolitikere, hvornår begynder I at tage ungdommen alvorligt?

Fredericia Kommune sparer på ungdommen, når de sparer på Ungdommens Hus. Og burde det ikke være lige modsat i en tid, hvor unge ifølge Sundhedsministeriet mistrives mere end nogen sinde før? Det er nu 13 år siden, at jeg satte min fod på Norgesgade 46a for første gang. Den dag i dag, mange år efter, har Ungdommens Hus stadig en stor plads i mit hjerte, og jeg er taknemlig for, at jeg har haft muligheden for at udvikle mig under trygge rammer som huset og personalet har skabt. Da jeg startede på Ungdommens Hus, havde jeg svært ved at finde mig til rette og finde ud af, hvad min rolle i livet var. På Ungdommens Hus blev jeg mødt af ansatte, som tog mig alvorlig, og som vigtigst af alt lyttede. Jeg lærte, at jeg som ung er vigtig. Jeg lærte om værdierne af fællesskab og demokrati. Jeg lærte, at jeg som ung, sammen med andre unge, kan være medskaber af det samfund, som vi ønsker. Og er det ikke netop det, vi ønsker af unge i dag. At de trives så meget, at du har lyst til at bidrage til fællesskabet og samfundet som demokratiske borgere? For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at have et rum til de unge, hvor det er muligt. Et rum som Ungdommens Hus, hvor unge kan føle sig mødt, og hvor de tør påtage sig ansvar og sætte handling på idéer og drømme. Men hvem skal skabe det rum, når Fredericia Byråd vil spare 50% af personalet på Ungdommens Hus væk? Og hvad skal der ske med de unge over 18, som Fredericia Byråd vil smide ud af huset? Ungdommens Hus i Fredericia har ikke brug for besparelser eller aldersbegrænsninger, tværtimod har de brug for flere resurser. Ungdommen i Fredericia har brug for, at byrådspolitikkerne lytter til dem og tager dem seriøst. Så kære byrådspolitikkr, hvilken fremtid ønsker du for Fredericias ungdom?

Fredericia

Private plejere demonstrerer i eftermiddag: - De ældre er taberne her

Annonce