Annonce
112

Døgnrapporten: Kvinde kørte spritkørsel søndag formiddag

Et indbrud, en spiritusbillist og et brændstof-spild optog søndag politi og brand i Fredericia. Arkivfoto

Fredericia: En 43-årig kvinde blev søndag formiddag ved 11-tiden stoppet i sin bil på Holstensvej og sigtet for spirituskørsel. Kvinden blev taget med på politigården og fik udtaget blodprøve. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Ved middagstid måtte TrekantBrand i Fredericia rykke ud til et mindre udslip af benzin. 25 liter brændstof var løbet ved siden af ved Cirkle K-stationen på Snaremosevej. Stationen har en olieudskiller installeret, så der var ikke meget arbejde for brandfolkene, oplyser indsatslederen.

Kl. 14.15 fik politiet anmeldelse om et indbrud på Jeppe Aakjærs Vej. Her havde en tyv listet et vindue op, skaffet sig adgang til huset, og forladt stedet igen med en computer og nogle smykker, oplyser vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

FCK-spiller skadet + Succes for Fuglsang

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Nyåbnet vinhandler i Vendersgade: En anden placering ville skabe en bedre forretning

Annonce