Annonce
Fredericia

Døgnrapporten: Fuld ung mand lagde sig til at sove i fremmed hus - og hash-fangst i parkeringshus

Politiet rykkede ud til en del lovovertrædelser natten til lørdag. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En 18-årig mand gik helt forkert, da han skulle hjem lørdag morgen. Desuden var politiet ude til blandt andet indbrud, hashsalg og uenigheder om en taxaregning.

Fredericia: En ung mand farede tilsyneladende vild, da han natten til lørdag var på vej hjem.

En mand, der bor på Egernvej, blev vækket, da en mand hamrede hårdt på hans dør. Den 47-årige beboer blev skræmt, gik ud af havedøren og over til naboen, hvor der blev ringet til politiet.

- I mellemtiden er manden kommet rundt og er gået ind og har lukket døren. Da vi kommer til stedet, er han gået i seng. Han har simpelthen i beruselse gået ind og lagt sig i seng i et fremmed hus, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Det drejede sig om en 18-årig mand, som blev vækket et par timer senere og kørt hjem til sine forældre.

- Han får også en lille bøde for husfredskrænkelse, oplyser Hans Hoffensetz. Anmeldelsen kom klokken 06.01.

Sydøstjyllands Politi var natten til lørdag også forbi en lang række andre andre anmeldelser.

Mand tog fat i bildøre

Lørdag klokken 06.45 kom der en anmeldelse fra Fredericia III's vej. En ung mand gik rundt og tog fat i alle bildøree, men forsvandt fra stedet, da han så anmelderen.

- Vi var nede og lede, men fandt desværre ikke manden. Det er en mand i 20'erne med blå jakke og grå hue, og så havde han en skuldertaske med. Vi kan ikke konstatere, at nogen er kommet ind i bilerne, siger Hans Hoffensetz.

Politiet blev også kaldt ud til parkeringspladsen ved Best Western Hotel på Vestre Ringvej klokken 03.03. En kvinde fra Herning havde kørt i taxa, men der var uenighed om betalingen. Hun nægtede at betale regningen.

- Ved politiets mellemkomst lykkedes det at få betalingen lagt, oplyser Hans Hoffensetz.

Annonce

Hash i parkeringshus

Klokken 02.50 blev politiet kaldt til parkeringshuset i Domus Axel i Fredericias midtby. Her var der mistanke om salg af narkotika. Politiet traf en 21-årig kvinde og en 25-årig mand, som hver var i besiddelse af 1,5 gram hash. De to er begge fra Fredericia og fik hver en bøde.

Klokken 02.44 valgte politiet at standse en Opel Zafira, som kom kørende på Nørre Allé. Den 23-årige mand, der førte bilen, blev vurderet til at køre med narkotika i blodet og blev sigtet.

På Egeskovvej blev der anmeldt et indbrud i en villa klokken 01.25. Her har to tyve fjernet en rude og kommet ind via bagdøren.

- De rodede skabe og skuffer igennem, og de stjal en sparegris med et mindre kontantbeløb og fem George Jensen-lysestager, fortæller Hans Hoffensetz, som også oplyser, at indbruddet er fanget på video.

- Der er to gerningspersoner, og det er ikke muligt at se, om det er mænd eller kvinder. De er mellem 160 og 180 centimeter høje og almindelige af bygning. Den ene har en lys dunjakke med hætte med mørke bukser, og den anden er iført en mørk jakke, fortæller Hans Hoffensetz.

Annonce

Fester måtte skrue ned

To fester med høj musik rykkede politiet også ud til. Det første tilfælde var klokken 23.23 på Høgevej, hvor der ud over høj musik også blev råbt og sunget. Lejlighedens beboer skruede ned for musikken. Klokken 00.00 blev der anmeldt om høj musik for åbne vinduer i Dalegade, og ved politiets ankomst blev der skruet ned for både støj og musik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce