Annonce
Fredericia

Dagens coronatal for Fredericia er klar: Vigtigt parameter falder fortsat - men flere er konstateret smittet

Ligesom lørdag er der er der søndag mulighed for at blive testet for covid-19 i Fredericia, hvis man ikke har symptomer. Det sker ved MesseC. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: Lørdag viser tal fra Statens Serum Institut, at yderligere tre borgere i Fredericia Kommune er blevet testet positive for covid-19.

I dagene forinden var der henholdsvis to og syv nye tilfælde.

Med de opdaterede tal er i alt 170 fredericianere konstateret smittet, siden virussen kom til Danmark i februar. I Fredericia har man i alt testet 19.704 personer i den periode. 321 af dem er blevet testet siden sidste opdatering fra Statens Serum Institut fredag.

Ser man på tallene fra den seneste uge er der konstateret 48 smittede i kommunen. Det giver et incidenstal på 94. Incidenstallet viser, hvor mange smittede per 100.000 indbyggere der har været i løbet af den seneste uge, og det bruges af myndighederne til at vurdere, hvor hårdt en kommune er ramt.

Tidligere på ugen placerede incidenstallet Fredericia på en sjetteplads blandt de hårdest ramte kommuner. Nu indtager kommunen en placering som nummer 22.

Ser man på landsplan er der, siden de seneste tal blev offentliggjort, fundet 618 nye tilfælde blandt indbyggere i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Smittetallet steget med fem

Debat

Fredning af Trelde Skov bør ikke ske

Danmark

Farligt vejr-vagt ønskes

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Fredericia

Beruset bilist på Vejlevej

Annonce