Annonce
Fredericia

Dagens coronatal: Smitten stiger stadig i Fredericia

Et smitteudbrud blandt elever på Fredericia Gymnasium fik i weeekenden regionen til at sende tre testbiler til ungdomsuddannelsen på Nørrebrogade. Arkivfoto: Mette Mørk
Der er konstateret otte nye coronatilfælde siden i går i Fredericia Kommune. Det lokale incidenstal er 143, og her indtager Fredericia Kommune fortsat en sjetteplads i landet.
Annonce

Fredericia: 149 personer fra Fredericia har nu fået en positiv corona-test siden slutningen af januar.

Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut, som blev offentliggjort tirsdag klokken 14.

Dermed er der konstateret otte nye smittetilfælde siden sidste opgørelse mandag. Men stigningen i smittetallet er den mindste, siden det torsdag i sidste uge kom frem, at der var smitteudbrud blandt elever på Fredericia Gymnasium.

Annonce

Stadig et rødt område

Selvom antallet af smittede altså stiger mindre end de foregående dage, så er Fredericia stadig blandt de kommuner i landet med flest nye smittetilfælde. Den seneste uge har der været 73 smittede, og det giver et incidenstal på 143. Tallet viser antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere i den seneste uge.

Her er Fredericia på "sjettepladsen" på landsplan. Kun fire københavnske kommuner og nordjyske Brønderslev har haft flere smittetilfælde i den seneste uge, når man ser det i forhold til indbyggertal. Hårdest ramt er Ishøj Kommune med et incidenstal på 258.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Se målene: 45 gode minutter var ikke nok for FC - tabte til Esbjerg i topkampen

Fredericia

Mundbinds-præcisering: Der er stadig besøgsrestriktioner på plejehjemmene

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Alt for mange VB'ere leverede under niveau - derfor vandt Randers sikkert

Annonce