Annonce
Middelfart

Dagens læser har de mindre byer på hjerte: Har kommunen og avisen glemt os?

Annette Larsen mener, at Gelsted og flere andre mindre byer i Middelfart Kommune bliver overset af kommunen. Og hun mener, at avisen bidrager til det.Foto: Sofie Secher Karlsen
Avisen arbejder fra 10 forskellige steder på 10 dage, og vi giver hvert sted læsere og andre mulighed for at komme til orde. Annette Larsen fra Gelsted savner mere opmærksomhed på kommunens mindre byer - både fra kommunens og fra avisens side.

Gelsted: Annette Larsen er barnefødt i Gelsted, har arbejdet ti år på Hylkedamvej, dengang der blev produceret vinduer og ikke møbler - og så har hun i den grad Gelsted og kommunens andre mindre byer på hjerte.

Onsdag kiggede hun forbi, da redaktionen havde slået sig ned hos Carl Hansen & Søn.

- Hvis du kører ned ad Søndergade (i Gelsted, red.), står græsset så højt, siger hun og viser med hånden, hvordan græsset efterhånden er nået hoftehøjde.

- Den var ikke gået i Middelfart - det vil jeg æde min gamle hat på, siger hun og understreger, at det begynder at se sjusket ud.

Annette Larsen mener, at Gelsted og flere andre mindre byer i Middelfart Kommune bliver overset af kommunen. Og hun mener, at avisen bidrager til det.

- Når du læser Fyens Stiftstidende, handler det om Middelfart. Jeg ved godt, at det Middelfart, der trækker, og det må vi leve med, men vi er blevet lidt glemt herude, forklarer hun.

- Fyens Stiftstidende dækker hele Middelfart Kommune, og vi gør os umage med at komme rundt. 10-10-turen er et godt eksempel på netop det, siger Jan Bonde, lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Middelfart og redaktør på Melfar Posten.

- Fra Gelsted vil jeg nævne historier om nyt boligbyggeri, nyt fjernvarmeværk, nyt vandværk, SuperBrugsens forvandling til Fakta samt en række personhistorier til MelfarRundt alene inden for det seneste halve år. Men det er rigtigt nok, at der ikke er historier fra Gelsted hver dag, tilføjer redaktøren.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Annonce