Annonce
Middelfart

Dagens læsere: Nu kommer hallen i Husby efter millionstøtte fra byrådet

Torsdag gik avisens 10-10-tur til Husby Forsamlingshus, hvor blandt andre Caroline Dietz og Elisabeth Christiansen dukkede op med en helt frisk nyhed.
Annonce

Husby: Hvis du er fast læser af lokalsiderne fra Middelfart-redaktionen, så vil du måske genkende Caroline Dietz og Elisabeth Christiansen.

De er begge en del af den gruppe, der har kæmpet for at få en hal-tilbygning på budgettet hos politikerne i Middelfart Byråd.

Det lykkedes, og hallen kan meget snart stå klar ved Husby Forsamlingshus. Det fortalte de to, da de besøgte avisens udsendte redaktion netop i Husby Forsamlingshus.

- Formentlig begynder byggeriet i marts, og så står hallen klar tre måneder senere, fortalte Elisabeth Christiansen til blandt andre journalist Sofie Ejlskov Hugger.

En af de kommende brugere af hallen bliver uden tvivl Caroline Dietz' datter Nora, der også var med for at give journalisterne gode tip til kommende historier.

Siden 2015 har de lokale ildsjæle arbejdet for at skrabe penge sammen til at få bygget et aktivitetscenter i forlængelse af Husby Forsamlingshus.

I efterårets budgetforlig i Middelfart Kommune har politikerne afsat 2,5 millioner kroner til projektet, som er til rådighed i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Fredericia For abonnenter

Far og søn køber ind i Rema for andre i tid med smitte: Hjælper gerne, men tjener også på det

Annonce