Annonce
Leder For abonnenter

Dagens leder: Teatret må genopbygge sin økonomi

Nu må der fokuseres på at redde det nuværende teater og genopbygge en sund økonomi. Der er, med bestyrelsesformandens ord, skåret ind til benet, og hun understreger fornuftigt, at forestillinger i andre byer ikke skal indebære en økonomisk risiko som hidtil.

Som PLUS abonnent får du adgang til flere hundrede PLUS-historier. Nyheder, baggrunde, analyser, interviews, portrætter og kommentarer. Den bedste lokale dækning.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Formodet skuddrabsmand i retten: 27-årig nægtede at udtale sig

Kultur

Fredericianer er færdig i X Factor

Læserbrev

På løgn skal land bestråles, men retsopgørene er nu på vej

Læserbrev: Norske Einar Flydal siger i sit foredrag "Skoler uten en tråd? Nei, det er ikke smart...", at skoler og kommuner har en "generel undersøgelsespligt i rimelig tid" vedrørende helbredsrisici ved indføring af wifi for at være i redelig og god tro. Og at myndigheders "fejlinformationer" ikke giver rygdækning. I seks år forsøgte jeg at få min for tidligt fødte søns hjerne skærmet for den massive wifi i skoler. Alle, men især allerede udfordrede, børn og unge bør skærmes, som bl.a. Harvard-professor og pædiatrisk neurolog Martha Herbert advarer. Nu er retsopgørene på vej! I USA har Robert F. Kennedy Jr.'s organisation, Children's Health Defense, samt Environmental Health Trust, stiftet af Nobelprismodtager og tidligere rådgiver for præsident Clinton på miljø og kræft Devra Davis, uafhængigt af hinanden lagt sag an mod den amerikanske telestyrelse, FCC, for at nægte at revurdere de absolut værdiløse retningslinjer og industridefinerede grænseværdier på området. Senioradvokat og leder af Children's Health Defenses 5G-projekt, Dafna Tachover, skriver: "Jeg er så begejstret for at meddele, at vi har indgivet vores sagsanlæg mod den amerikanske regering/FCC for dens afvisning af at gennemgå dens forældede retningslinjer, der har forårsaget sygdom i epidemisk skala, død og nu muliggør udbredelsen af 5G. Dette er vores sag for at stoppe ødelæggelsen af denne planet og alle levende væsener på den." Dafna Tachover står også bag organisationen We Are The Evidence og har tidligere vundet en højesteretssag i Israel, der førte til de første kablinger i skoler. I Norge er en retssag på vej vedrørende smartmeters med trådløs forbrugsaflæsning. I Danmark forberedes lige nu sagsanlæg mod staten på vegne af Landsindsamlingen mod 5G, med baggrund i et juridisk responsum, der blev præsenteret på 5G-konferencen på Christiansborg sidste år. Fornemmer man, nettet strammes derude, er det kun på sin plads. Det vil være intet mod den følelsesmæssige tortur, så mange forældre har gennemlevet ved ikke at kunne beskytte vore børn. Journalist David Wedege skriver på https://tabttraad.home.blog/ om dét, vi ikke får fortalt. Læs bl.a. om DR-Videns "digitale lejesvende" og vanvittigt skræmmende mikrofonholderi og den nye EU-rapport, der vurderer 5G som en mulig krænkelse af grundlæggende menneskerettigheder. Især børns!

Fredericia

Frygt for coronavirus: Lokale apoteker støvsuget for masker og håndsprit

Annonce