Annonce
FC Fredericia

Dagens uheldigste FC'er scorede på straffe og brændte bagefter: Jeg peger på mig selv

Leonel Montano scorede stensikkert på straffe mod Esbjerg. Men det blev dømt om, og så brændte han. Arkivfoto: Morten Pedersen
Leonel Montano scorede på straffe mod Esbjerg et par minutter før tid. Men det blev dømt til at skulle sparkes om, og så brændte han.
Annonce

Fredericia: Typisk.

Leonel Montano rystede på hovedet, da han kom ud af omklædningsrummet efter 1-0-nederlaget til Esbjerg.

Han og FC Fredericia stod med pointet i hånden. Med få minutter igen, kæmpede Montano og Alexander Jensen sig i fællesskab til et straffespark. Leonel Montano tog ansvar og sparkede det, og han scorede usvigeligt sikkert.

- Jeg nåede ind i målet og tage bolden og var på vej mod midterlinjen med den, da dommeren fløjtede, fortalte Leonel Montano.

Raphael Onnyedika var løbet i feltet før tid, og derfor blev der dømt omspark.

-Først forstod jeg ikke, hvad dommeren havde fløjtet for. Men så fortalte han det, og så måtte jeg jo til pletten igen, sagde Lenoel Montano.

Det andet spark satte han samme sted, men denne gang sprang målmanden rigtigt og nappede forsøget.

- Jeg tænkte bare, at jeg måtte sætte den samme sted. Det var den side, jeg følte mig mest sikker i, for jeg havde lige scoret der, forklarede Montano.

Annonce

Peger på mig selv

Det brændte straffespark betød, at FC Fredericia forlod banen uden point. For anden kamp i træk.

- Jeg kan pege på alle andre, men jeg peger på mig selv og siger: Jeg skulle have scoret anden gang også, sagde Montano.

Han ærgrede sig voldsomt over det tabte point, for FC Fredericia spillede markant bedre, end det var tilfældet mod Viborg en for lidt over en uge siden.

- Vi kunne have taget point. Vi stod nærmest med et point, og derfor er det ekstra bittert. Men jeg synes, at vi får hvisket noget af 4-0-nederlaget i Viborg væk, sagde Montano.

FC Fredericia spillere igen på fredag. Her går turen til Helsingør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kribler i butikkerne, men forvent ikke køtilbud: Handelen i Fredericia forsøger kontrolleret genåbning mandag

Debat

Klumme: Forår og lysere tider på vej

Annonce