Annonce
112

Dagrofa: Dybt ulykkelig og tragisk ulykke

Ud over Vejle har Dagrofa Logistik lagerterminaler i Herning og Ringsted. Der er omkring 220 ansatte på Knud Højgaards Vej 1. Foto: Mette Mørk
En 57-årig tysk lastbilchauffør blev klemt ihjel i en arbejdsulykke på Dagrofa Logistik sent tirsdag aften.

Vejle: Hos Dagrofa Logistik på Knud Højgaards Vej er man berørt af den arbejdsulykke, som fandt sted tirsdag midnat.

En 57-årig tysk lastbilchauffør blev klemt ihjel, da en lastbil med en anden 57-årig tysk chauffør bag rattet bakkede ind i ham. Politiet har oplyst, at de to tyske chauffører er ansat ved et dansk vognmandsfirma.

Ulykken fandt sted på et pladsområde ved Dagrofa Logistik, hvor lastbiler får læsset varer af og på. Dagrofa Logistik leverer dagligvarer til Dagrofas egne butikskæder som Meny og Spar og en lang række andre danske supermarkeder.

Hos Dagrofa Logistik ønsker man ikke at stille op til et interview om sagen, men administrerende direktør i Dagrofa Logistik Lars Arnløv Jørgensen udtaler følgende i en mail til redaktionen:

- Det er en dybt ulykkelig og tragisk ulykke, som har fundet sted. Vores fokus er at tage hånd om vores ansatte, som var på terminalen under ulykken med de to eksterne chauffører. Vi sender vores dybeste medfølelse til de pårørende. Vi afventer nu politiets og Arbejdstilsynets rapport, siger Lars Arnløv Jørgensen.

Politiet har underrettet Arbejdstilsynet, og en undersøgelse afventer. Den tyske mand, som påkørte den omkomne, er blevet sigtet for overtrædelse af færdselsloven og uagtsomt manddrab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce