Annonce
Erhverv

Dandy-familie hædres for at have løftet Vejle gennem et århundrede

Peter Skou, formand for Business Vejle, fortalte i sin tale til årets vinder af Well-Done prisen, Bagger-Sørensen Invest A/S, at han som ung sælger flere gange havde besøgt Dandy. Direktør Jørgen Andersen tog imod prisen og forsikrede, at Vejle-virksomheden satte pris på anerkendelsen. Foto: Yilmaz Polat
Årets Well-Done pris gik til Bagger-Sørensen Invest A/S, da Business Vejle torsdag aften havde lejet Street Food Vejle til den årlige generalforsamling
Annonce

Vejle: - Det er dejligt at vide, at der faktisk er nogen, der lægger mærke til og værdsætter, hvad vi går og foretager os. Det kan godt drukne lidt i en travl hverdag, så mange tak for anerkendelsen. Den er vi rigtig glade for.

Sådan lød det fra direktør i Bagger-Sørensen Invest A/S, Jørgen Andersen, da virksomheden torsdag aften fik tildelt Business Vejles pris - Well-Done prisen - for 2019.

Tildelingen fandt sted på Business Vejles generalforsamling, som i år var henlagt til Street Food Vejle på Dæmningen, som de omkring 100 deltagere havde for sig selv indtil først på aftenen, hvor dørene blev åbnet for sultne vejlensere på jagt efter aftensmaden.

Annonce

- Stort aktiv for Vejle

Med prisen, der er blevet uddelt siden 1994, fulgte et diplom, en pengegave på 10.000 kroner og et kunstværk af Vejle-kunstner Rasmus Benjamin i form af et maleri af en tiger.

- Det er utroligt tilfredsstillende at få lov til at overrække en sådan pris til Bagger-Sørensen-familien i dag. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan jeg som ung sælger besøgte Dandy for at sælge ingredienser og så se nu, hvordan tingene har udviklet sig, lød det fra Business Vejle-formand Peter Skou, der i sin begrundelse for valget blandt andet pegede på BS Invests arbejde med at etablere Dandy Business Park i Vejle Nord.

- Bagger-Sørensen Invest A/S er og har været et stort aktiv for Vejle, og familien bag har igennem et århundrede været med til udvikling af virksomheder og dermed etablering af mange arbejdspladser i Vejle-området. Noget der alt sammen har bidraget til en markant udvikling til gavn og glæde for både erhvervsliv og indbyggere i Vejle, lød det fra Peter Skou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Annonce