Annonce
Debat

Dansk Folkeparti er på den vej, kohalerne vokser

Ejgil Grøn Johansen. Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: Vinden blæser i øjeblikket mod Dansk Folkeparti, og det sikre greb, partiet havde i sine vælgere før valget, er væk.

Det glæder mig, men til gengæld giver det voldsomme dønninger hos Dansk Folkeparti, der ikke har forstået, at folkestemningen er vendt.

Ledelsen forsøger desperat at finde en åbning, hvor de kan få vælgerne over på deres side igen. Nu har de sendt Martin Henriksen i byen med et voldsomt personligt angreb på en jurist - af afghansk afstamning - der er ansat i Udlændingestyrelsen. Et større selvmål skal man lede længe efter.

Danskerne har heldigvis skiftet holdning til disse ”klamme” og ubehagelige personangreb fra DF. De eneste, der ikke har opdaget det - og lært af nedturen - er ledelsen i DF, der ikke kan forstå, at tiden er blevet en anden.


Danskerne har heldigvis skiftet holdning til disse ”klamme” og ubehagelige personangreb fra DF.


Dansk Folkepartis byrådsmedlemmer kan godt se det og er bange for det næste kommunalvalg, da de sikkert ryger ud. DF er på den vej, kohalerne vokser, hønsene skraber, og Pia og Tulles mundvige vender.

De skal huske på en ting: Det er altid sjovere at være en del af en succes end en del af en fiasko. Og fiasko er netop den vej, DF er på nu. Alt her i livet har en tid. DF har måske haft sin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bøvl med rundspørge om kommunal rengøring: Uklar kommunikation dumper Fredericia i stort tjek

Fredericia

Frivillige søger videre efter Jørgen: Helikopter sættes ind i eftersøgning

Fredericia

Se video fra Østerstrand: Borgmester fortæller om den lokale corona-situation

Annonce