Annonce
Fredericia

Dansk Folkeparti vil have analyse af familieafdelingen: - Det skal ikke ses som en kritik

Dansk Folkeparti i Fredericia Byråd har et ønske til næste års budget: At der findes midler til at gennemføre en analyse af familieafdelingen. Baggrunden for ønsket handler både om flere borgerhenvendelser og for at få et indblik i, hvordan det er at være medarbejder i afdelingen. Foto: Søren Gylling
Gennem tiden er der blevet foretaget analyser på blandt andet misbrugs- og jobcenterområdet i Fredericia Kommune. Nu vil DF have en analyse af familieafdelingen. Det skal ses som en måde, hvorpå eventuelle udfordringer kan blive forbedret.
Annonce

Fredericia: For nylig gik Dansk Folkeparti ud med budgetønskerne for næste års budget i Fredericia Kommune. Et af de punkter omhandlede en analyse af familieafdelingen. Og som udgangspunkt handler ønsket om, at der har været analyser på flere forskellige andre områder, men at den mangler på familie-området.

Susanne Eilersen (DF) regner både med, at ønsket bliver imødekommet, og at der engang i det sene forår 2021 ligger en analyse klar, som der kan arbejdes ud fra.

- Jeg går ud fra, at ønsket bliver imødekommet. Vi har analyseret på alle andre områder, så det giver god mening at få en analyse af familieafdelingen, lyder det fra Susanne Eilersen.

Dels mener Dansk Folkeparti i Fredericia, at der mangler en analyse af familieafdelingen, dels har partiets medlemmer på det seneste fået et par henvendelser fra borgere. Henvendelserne ønsker Susanne Eilersen (DF) ikke at uddybe nærmere, men de har i hvert fald givet anledning til refleksion.

- På grund af henvendelserne tænkte vi, at vi gerne ville gå lidt i dybden med det her. Og når vi får henvendelser fra borgere, giver det altid anledning til refleksion. Når der popper sager op, så synes vi også, der kommer en masse spørgsmål. Kunne vi gøre noget anderledes eller bedre, lyder det retoriske spørgsmål fra DF’eren.

Annonce

Pressede eller stor sagsbyrde?

Skal sådan analyse ses som et angreb på eller kritik af familieafdelingen?

- Nej, absolut ikke. Det skal ses som en hjælp til, at vi i fællesskab måske kan gøre noget bedre. En analyse er mindst lige så meget ment som en hjælp til medarbejderne, men derimod for at kigge på, om de har de rette arbejdsforhold. Hvis der mangler kompetencer, må vi stå på mål og give dem det, slår Susanne Eilersen fast.


Når der popper sager op, så synes vi også, der kommer en masse spørgsmål. Kunne vi gøre noget anderledes eller bedre?

Susanne Eilersen, Dansk Folkeparti, Fredericia Byråd


Med en analyse af familieafdelingen håber DF'eren, at der vil komme et overblik over, hvorvidt ”man kan tilgå borgeren anderledes”, om ”vi har de folk, vi skal have”, ”er de for pressede” eller ”sidder de med for mange sager”.

I bund og grund handler det om at kigge på, ifølge Susanne Eilersen, hvor skoen trykker – hvis den trykker.

- Og så er det for at få et overblik over, hvordan det egentlig er at være medarbejder på området. En analyse er en hjælp til at kulegrave og fremlægge problematikker, som kan være til gavn i medarbejdernes hverdag, lyder det fra Susanne Eilersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Den engelske coronavariant er i Fredericia: Nye skærpede retningslinjer betyder, at nære kontakter skal i selvisolation i 14 dage

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Vi bør kunne lukke lidt op om 14 dage

Fredericia

Fra stilhed til flere dages kø: Pludselig er der pres på det lokale corona-testcenter

Fredericia For abonnenter

Sidste kapitel om teaterkonkurs på vej: Billetkøbere og andre kreditorer må vinke farvel til næsten 60 mio. kr.

Annonce