Annonce
Fredericia

Dansk popstjerne skal hjælpe unge pop-piloter

Katinka Bjerregaard fra bandet Katinka skal i efterårsferien hjælpe unge piger på musiklejren Pop-Pilot i Fredericia. Foto: ROSA, Dansk Rock Samråd
fredericia - Katinka Bjerregaard fra bandet Katinka skal i år være instruktør på musiklejren for unge piger, Pop-Pilot.
Annonce

Musik for de 13-16 årige

De unge pop-piloter i 13-16 års alderen mødes i Ungdommens Hus i Fredericia, der er et af i alt tre steder herhjemme, som danner ramme om en musiklejr i skolernes efterårsferie.

- Jeg ville gerne selv have haft sådan en mulighed for at skrive sange og forstå følelser. Pop-Pilot er en god mulighed for at lære sig selv bedre at kende og lære hvad man føler, siger Katinka Bjerregaard forud for sin besøg i Fredericia. Sidste sommer vandt hun sammen med sit band DR's KarriereKanonen. Sejren medførte en masse koncerter efterfulgt af bandets anden ep-udgivelse i maj i år, fulgt op af en forårsturné og så optræden ved blandt andet Kronprinsparrets Priser i 2015 samt P6 Beat Rocker.

Pop-Pilot finder sted i dagene fra den 15. til den 21. oktober og er arrangeret af ROSA, Dansk Rock Samråd i et samarbejde med Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik og en række andre musikorganisationer i Danmark.
Annonce

Selvlært musiker

Katinka Bjerregaard er selvlært musiker og har ikke gået på musikkonservatorium eller andet.

Hun er rollemodel for mange, som bruger hendes musik, og hun vil gerne være med til at give deltagerne på Pop-Pilot selvtillid til at stille sig op på en scene og fremføre deres musik.

- Jeg vil gerne give det mod videre og vise, at man kan og skal stå inde for det, man laver, siger Katinka Bjerregaard.
Annonce

Unikt fællesskab

På musiklejren Pop-Pilot i Fredericia lægger man op til at skabe et unikt fællesskab for de unge deltagere, og man behøver ikke at kunne spille eller synge i forvejen, for at være med.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Efter kritisk rapport: Fem satsninger får støtte fra brandingpuljen

Annonce