Annoncørbetalt indhold

Dating i provinsen – hvilke muligheder er der?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan føles lidt sværere at date, når man bor i provinsen, hvis man sammenligner med de store byer. Og det er ikke så underligt, der er også meget mindre at vælge i. Men hvordan kan man udvide udvalget og finde det, man søger? Hvilke muligheder er der? Det skal vi kigge lidt nærmere på her. 


Annonce

Gå ud i byen 

Det at møde folk i det virkelige liv, har en helt særlig magi over sig. Der er noget over den romantik og spænding, der ligger i at møde nogen i virkeligheden, som man ikke får på samme måde online. Når man mødes i virkeligheden, kan man ikke gemme sig bagved en computerskærm, og dermed kan der også føles som om, der er mere på spil i virkeligheden. Det er ikke udelukkende negativt, det kan også øge den spænding, der er i starten af et forhold. Det er nemlig den spænding, som de fleste søger, når de gerne vil i gang med dating. Det er den, der holder det hele i gang og som gør den indledende fase af et forhold så interessant.


Det er dog nemmere, på mange måder, at opsøge lidt mere alternative kanaler, hvis man bor et sted, hvor der ikke nødvendigvis er mange mennesker tæt på, som man kan mødes med sådan umiddelbart. Da er det godt, at det at date nogen online, slet ikke er stigmatiserende på samme måde som det tidligere har været. Nej, faktisk er det blevet den mest almindelige måde at møde en potentiel partner på - og det gælder ikke udelukkende for romantiske forhold, der findes også mange andre måder at date på, og man kan også få venner online.

Dermed er onlinedating på mange måder en gave til det datingliv, der findes udenfor de store byer, fordi det gør horisonten for mennesker man potentielt kan lære at kende, endnu lidt større. Det er en stor fordel, hvis du er træt af at se de samme ansigter hver dag og ude i byen, og måske vil prøve noget helt nyt.


Find din drømmepartner 

Uanset om det er mand søger mand eller Kristen dating, der står på skemaet, så findes der altid en mulighed. Det er det, der så stor en fordel med online dating – man bliver udsat for en meget større gruppe mennesker, end man som regel risikerer at møde i virkeligheden. Dermed kan man også tillade sig at være lidt mere kræsen i mange tilfælde, og unde sig en partner, der deler ens interesser. Det er nemmere at date på en langt mere specialiseret måde, når man dater online, og det åbner for muligheder man ikke havde tidligere. Det er et stort skridt i den rigtige retning, også hvis man bor på et mindre sted.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.