Annonce
Fredericia

Dato for udsat fotoudstilling er fastlagt: Bliv klogere på plejehjemslivet

De seks fotografer fra Fredericia Fotoklub glæder sig til at vise deres 84 fotos frem. Fra venstre mod højre ses Verner Knudsen, Karin Jensen, Lise Ramsland Sparre, Jens Schau, Knud Erik Madsen og Ole Bram. Arkivfoto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce

Fredericia: Egentlig skulle fotoudstillingen, hvor seks medlemmer af Fredericia Fotoklub har portrætteret 12 personers liv på plejehjem i kommunen, have fundet sted for flere måneder siden. Coronapandemien udsatte den dog på ubestemt tid.

Nu er der imidlertid fastlagt en ny dato for udstillingen. 24. august-6. september kan man opleve udstillingen i rådhusets forhal, oplyser Verner Knudsen, som er bestyrelsesmedlem i Fredericia Fotoklub.

Der udstilles i alt 84 billeder, som er udvalgt blandt flere end 1000 fotos, de seks seniorer-fotografer har taget. Gennem et halvt år fulgte de med på sidelinjen hos beboere på plejehjemmene Ulleruphus, Madsbyhus, Stævnhøj og Othello.

- Det har på intet tidspunkt været meningen, at vi skulle skildre niveauet af plejehjemmet. Fokus i udstillingen er på beboerne og deres liv, og de fotos, vi har taget, skal give et billede af, hvordan vi har oplevet plejehjemsbeboerne i deres hverdag, har Verner Knudsen tidligere sagt i forbindelse med en tidligere foromtale i ElboBladet.

Gennem knap et halvt år har de seks medlemmer af fotoklubben fulgt beboere på fire lokale plejehjem. Foto: Verner Knudsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Fredericia

Her er de nyeste coronatal for Fredericia: Igen er kun få indbyggere konstateret smittet

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Fredericia

Gode råd til ældre og udsatte: Sådan undgår man ensomhed i en corona-tid

Annonce