Annonce
Sport

David Nielsen lovpriser defensiven efter flot efterår

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Ifølge AGF-træner David Nielsen har især defensiven været afgørende for, at efteråret har været en succes.

AGF har præsteret flot i efteråret og skabt gode resultater, som indtil videre har placeret aarhusianerne på en tredjeplads i 3F Superligaen.

Inden sidste runde i efteråret har AGF 33 point for 19 kampe og har ikke tabt i de seneste fem superligaopgør.

De gode resultater og den flotte pointhøst skyldes især en solid defensiv, mener cheftræner David Nielsen.

- Defensiven har taget et kæmpe nøk opad, og så har vores målmand William Eskelinen næsten holdt målet rent i halvdelen af de kampe, han har stået, konstaterer David Nielsen.

Søndag spillede AGF 1-1 med Lyngby, og det var uden anfører og midterforsvar Niklas Backman, som havde karantæne.

Derfor spillede Frederik Tingager fra start i midterforsvaret ved siden af unge Sebastian Hausner, som senere måtte udgå med en skade.

- Jesper Juelsgård kom ind, og vi rykkede Tingager over til højre, og det synes jeg, de håndterede rigtig godt, siger cheftræneren om de mange rokeringer i defensiven.

Offensiven har også været sprudlende for AGF i efteråret, hvor blandt andre kantspiller Mustapha Bundu har bidraget med otte mål og fem assister.

AGF-angriber Patrick Mortensen, som har scoret syv mål i efteråret, er ikke overrasket over, at holdet i øjeblikket er på tredjepladsen i Superligaen.

- Vi har spillet virkelig godt i hele sæsonen, og vi har fundet en god balance mellem at spille direkte og tålmodigt i løbet af kampene.

- Så har vi selvfølgelig også en masse farlige individualister, hvor især Bundu har været afgørende og skabt rum til os andre, siger Patrick Mortensen.

I efterårets sidste spillerunde skal AGF til Herning og møde Superligaens førerhold FC Midtjylland.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Indbrudstyv brød ind i villa på Vejlevej

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce