Annonce
Fredericia

De bliver klar i år: Orange haller skal læne sig op ad Ungdommens Hus

De orange haller var centrum for en storstilet festival i 2016. Arrangementet trak masser af børn og unge til med deres skateboards og trick-løbehjul. Arkivfoto: Mads Hansen
Annonce

Fredericia: Ungdommens Hus kommer ikke til at stå alene som et fritidstilbud for unge. Op ad huset skal læne sig de Orange Haller, som efter planen skal stå klar til brug i år.

Projektet har været på budgettet i flere år, men nu skulle det være helt sikkert, at hallerne bliver klar i år.

- Det er min klare forventning, at hallerne står klar i år. Enhedslisten har kæmpet for projektet, fordi det vil være med til at skabe mere liv i området og gøre, at flere kommer til at lære huset at kende og føler, at det er deres sted, siger byrådsmedlem Cecilie Roed Shultz.

Der er afsat en million kroner til projektering af hallerne, og dertil syv millioner til byggeriet. Desuden har byrådet reserveret en anlægssum på yderligere to millioner kroner, hvis man under projekteringen vurderer, at der er behov for ekstra midler.

De nye orange haller skal erstatte det aktivitetsområde til street-aktiviteter, som havde hjemme i de gamle ADP-haller i Sdr. Voldgade. Hallerne blev revet ned for at give plads til det nye parkeringshus.

De nye haller er endnu ikke sendt i udbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kribler i butikkerne, men forvent ikke køtilbud: Handelen i Fredericia forsøger kontrolleret genåbning mandag

Debat

Klumme: Forår og lysere tider på vej

Annonce