Annonce
Debat

De mindre erhvervsdrivende og iværksætterne er totalt overset

Kirsten Hassing Nielsen. Pressefoto

Læserbrev: For nylig kunne vi glæde os over den seneste måling af erhvervsvenligheden fra DI, som viser, at Fredericia er gået 10 pladser frem, og nu er placeret på en plads nummer 26.

Ambitionen skal stadig være, at Fredericia går endnu flere pladser frem ved de kommende målinger, og med en fokuseret indsats, et stærkt samarbejde og politisk vilje kan det sagtens lykkes.

Men det hænger uløseligt sammen med en ambitiøs plan for de mindre erhvervsdrivende og iværksætterne. For lige nu er de mindre erhvervsdrivende og iværksætterne totalt overset fra politisk side.

Annonce

De skal ses meget mere i forhold til, hvad de bidrager med til de øvrige politiske dagsordener for bosætning, beskæftigelse, økonomi og klima, men også hvad der tilbydes til de erhvervsdrivende og iværksætterne i form af bl.a. byggesagsbehandling, service og fleksible løsninger, der tilgodeser deres eksistens og øger tiltrækningskraften for flere mindre erhvervsdrivende og iværksættere. Der skal kigges på det hele - ikke kun dækningsafgiften.

Erhvervslivet er en del af Det Konservative Folkepartis dna, og vi har derfor også en stor ambition om, at de mindre erhvervsdrivende og iværksætterne fylder meget mere i den politiske dagsorden, end det er tilfældet i dag.

Det skal medvirke til at få Fredericia placeret helt i toppen af erhvervsvenlighed. Der er unikke muligheder og platforme i Fredericia, vi skal bare udvikle det meget mere.

Kirsten Hassing Nielsen

Det skal medvirke til at få Fredericia placeret helt i toppen af erhvervsvenlighed. Der er unikke muligheder og platforme i Fredericia, vi skal bare udvikle det meget mere.

De mange mindre erhvervsdrivende og iværksættere skal inddrages langt mere i de politiske processer; der skal laves en strategi i samarbejde med de forskellige brancher, unødigt bureaukrati skal fjernes, og vi skal tænke erhvervsdrivende og iværksættere langt mere ind i visionerne for Fredericias fremtid.

Fredericia har brug for både de store virksomheder og de mindre erhvervsdrivende og iværksættere, og som politikere skal vi formå at repræsentere begge dele og være meget mere synlige også overfor de mindre erhverv og iværksættere.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Katrine ville være dyrlæge eller frisør. Men synet af en boreplatform fik hende sporet ind på et helt andet fag

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Gammel Fredericia-virksomhed kan juble - overskuddet mere end fordoblet

Erhverv For abonnenter

Seks bogstaver med forkert skrifttype udløser bøde på 20.000 kroner: Statskassen må mangle penge, lyder det fra virksomhedsejer

Fredericia

Procestårne og rør bliver omgivet af vilde blomster  - måske må du også plukke

Live Sport For abonnenter

Se topmatchen fra kl. 18.20: Holsted Tigers tager imod Esbjerg Vikings

For abonnenter

Den perfekte storm har ramt bilbranchen: Bilerne bliver i nærheden af 30 procent dyrere

Fredericia For abonnenter

Det søde er blevet surt: TV-kendt konditor slog stor dej op, men er løbet ind i problemer

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre end min far

Erhverv For abonnenter

Da Peter ødelagde ryggen og blevet fyret, stod lokal virksomhed klar med åbne arme og en hjælpende hånd: Nu har de vundet særlig pris

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Erhverv

38-årige Nina Østergaard bliver topchef for Fyns største koncern

Erhverv For abonnenter

Stor kæde åbner i Fredericia: - De fleste kender os fra skruer, men vi er også gode til mange andre ting

Fredericia

Modige Mia blåstemplede ny legeplads: Få et kig ind i den nye oase midt i Kanalbyen

Annonce