Annonce
Livsstil

De Utrolige har oddsene imod sig

Multiplatform: "Lego De Utrolige" er på gaden i anledning af den nye Pixar-film "De Utrolige 2". Problemet er bare, at filmen i skrivende stund ikke er kommet til Danmark endnu, og dermed vil en del nye referencer flyve hen over hovedet på det danske publikum. Et andet problem er, at karakter-universet i "De Utrolige" er meget begrænset i forhold til for eksempel Marvel og Star Wars, der af samme grund står for nogle af de mere memorable Lego-spil til dato.

Men familien Parr er jo vant til at have alle odds imod sig - så hvordan klarer Hr. Utrolig, Elasti-Pigen og ungerne denne nye udfordring?

Det er vanen tro TT Games, der har lavet dette Lego-spil, og det betyder, at det er den samme formular som altid.

Du får et bredt udvalg af mere eller mindre kendte Pixar-karakterer (også en masse, som ikke er med i "De Utrolige") at vælge imellem, hvorefter du skal igennem en omfattende, forholdsvis original og humoristisk historiedel, der kommer omkring både den nye og den originale Pixar-film. Du styrer, som du plejer, og du skal stadig smadre alt, bygge det op igen og nedkæmpe fjender i hobetal.

Der synes at være et ekstra fokus på co-op-elementet i "Lego De Utrolige", da flere puzzles og baner lægger op til, at man samarbejder, og det er en god prioritering. For har du spillet ét Lego-spil, har du spillet dem alle, og den største variation er historien og karaktererne, og dermed appellerer spillene i høj grad til familiens yngste og til hardcore fans, der i begge tilfælde kan få mest glæde af at spille to sammen.

Når historie-delen er gennemført - og det tager tid, hvis alle hemmeligheder skal findes, og belønninger udløses - så er der er en endnu større sandkassedel, som i "Lego De Utrolige" fungerer endda rigtig godt.

Det er nemlig sin sag at holde byerne New Urbem og Municiberg fri for kriminalitet, og der er denne gang endnu mere fokus på, hvor langt man er i sine bestræbelser end i tidligere Lego-spil.

Er man typen, der går efter 100 procent, er der altså her et sjældent godt overblik over, hvor langt man er nået - på godt og ondt (forbered dig på at bruge nogle timer).

TT Games har efterhånden udviklet en gylden formular for denne type spil, og det kan mærkes, at det langtfra er første gang, at TT Games tager en franchise under kærlig behandling.

"De Utrolige" er ikke det mest oplagte valg til et Lego-spil, men for hardcore fans og for de yngste gamere er det et must-have - så må alle vi andre krydse fingre for, at TT Games snart tør gentænke formularen, så der kommer mere nyskabelse i næste Lego-spil.

Titel: "Lego De Utrolige"

Platform: PS4, Xbox One, Switch, pc

Udgivelsesdato: 15. juni

Annonce

Se trailer for spillet her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Kultur

Jonah Blacksmith kommer til Fredericia

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];