Annonce
Debat

Debat: Åbent brev til Jacob Ellemann - Skuffelse over partiformand

Debat: Kære Jacob Ellemann, vi mangler en handlekraftig formand/-inde. Jeg har troet på dig, Jacob, men du skuffer mig. Som medlem af partiet har jeg ellers forsvaret dig og dine synspunkter, for du var jo ny formand efter en hektisk og udemokratisk periode, hvor hovedbestyrelsen fyrede vores formand - det er ellers det, vi har vores landsmøde til (det er medlemmer, der fyrer og hyrer formand og næstformand), men det skulle ikke komme dig til last.

Nu halvandet år efter er det ikke dig, der har styret partiet og dagsordenen, det gjorde Inger. Hun modsagde dig flere gange, uden du satte hende på plads. Det er ikke lederskab, det er fejhed. Du som officer burde om nogen forstå dig på lederskab og mandskabspleje. Du var udsendt og kender til at kæmpe, men jeg mangler at se dig som fører og leder for mit gamle parti. Jeg er meldt ud, føler ikke der er plads til os, der ser os som socialliberale.

Som liberale vil vi have friheden til at vælge, hvad vi vil. Vi skal ikke stigmatisere folk, fordi de er anderledes end os. De skal ind i samfundet, ikke ud i parallelsamfund, hvor landets love ikke gælder, men jungleloven. De skal tjene til fællesskabet og danske værdier. Rødder er rødder, lige meget om det er en dansker i Canada eller Ibrahim i Gentofte. Det skal vi kunne favne, hvis vi skal forvente, at andre behandler os på samme måde, når vi er i deres land.

Alt er ikke højre- eller venstrefløj, der er en midterfløj, og der er der, vi skal være. Vi skal ikke gå med ned ad den paludanske vej - I har været tæt på! Det bliver dødsstødet til partiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Få dage efter storbranden på Nørrebrogade: Nedbrændt virksomhed rejser sig hurtigt igen

Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Annonce