Annonce
Debat

Debat: Jarlov er en historieløs hykler, der håner ofrene for folkedrab i Srebrenica

Elvir Abaz
Annonce

Politik: I forbindelse med markering af 25-året for Srebrenica-folkemordet i Bosnien, skrev konservatives Rasmus Jarlov på Twitter og Facebook, at "multietnicitet har givet grundlag for enormt mange konflikter og borgerkrige i verden".

Et usmageligt udsagn, der håner ofrene for folkemord i Srebrenica. Det er ikke multietnicitet og det multikulturelle samfund, som skaber krige, men manipulerende og demagogiske nationalister som bruger nationalisme som værktøj til at fremprovokere dæmonisering af andre, aggressionskrige, etnisk udrensning, tyveri af andres jord og ressourcer.

Serberne gjorde det i Bosnien, ligesom Israel i dag gør det i Palæstina. Zionisterne er blot en del "smartere" og udfører deres etniske udrensning af palæstinenserne langsommere og i små bidder, uden at omverdenen for alvor protesterer.

Det er altid den overlegne aggressors strategi at forplumre og ligestille aggressoren med ofrene og så kalde det borgerkrig mellem ligeværdige og lige "skyldige" parter.


Det er ikke multietnicitet og det multikulturelle samfund, som skaber krige, men manipulerende og demagogiske nationalister som bruger nationalisme som værktøj til at fremprovokere dæmonisering af andre, aggressionskrige, etnisk udrensning, tyveri af andres jord og ressourcer.


Denne simple propaganda har til formål at få det internationale samfund til at forholde sig passivt og ikke gribe ind overfor aggressorens forbrydelser og udvidelse af lebensraum.

Rasmus Jarlov arrangerede i 2015 støttedemonstration for danske jøder og forsvarede deres ret til at færdes frit i det offentlige rum. Altså et forsvar for Dansk multietnicitet, når det gælder jøder.

Samme Jarlov spotter med sin kommentar ofrene for Srebrenica-folkedrabet, medlemmer af en gruppe der blandt andet skjulte deres jødiske naboer under den nazistiske besættelse af det tidligere Jugoslavien - jøder der for en stor del var efterkommere af jøder, som i sin tid var blevet fordrevet fra Spanien og Portugal, og som fik asyl på Balkan af det Osmanniske Rige.

Det multietniske Bosnien og bosniske muslimer satte deres liv på spil for at hjælpe og skjule bosniske jøder under Anden Verdenskrig fra de kroatiske Ustasa-militser og nazisterne. I museum i Sarajevo kan man som besøgende se et ikoniske fotografi af den bosnisk-muslimske Zeineba Hardaga, som med sit slør skjuler den jødiske Rivka Kabiljos gule armbind, mens de i sommeren 1941 går gennem Sarajevo med deres døtre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce